Sterren op TV
Marit Wim Boer Zoekt Vrouw BZV

Marit schrijft boer Wim van Boer Zoekt Vrouw

Marit heeft boer Wim uit Boer Zoekt Vrouw een brief geschreven. Toen deze goedlachse jongedame zag dat de akkerbouw boer meedeed aan BZV, wist ze al vrij snel dat ze Wim wel echt een leuke man vindt. Toch heeft het nog best lang geduurd voordat Marit ook echt besloot haar brief op de post te doen.

Marit voor boer Wim in Boer Zoekt Vrouw

Marit zit voor boer Wim in Boer Zoekt Vrouw. Toen ze zijn oproepvideo zag, was ze eigenlijk direct onder de indruk. “Wat een vrolijke, energieke, knappe, bescheiden man, met humor. Het korte filmpje maakte me erg nieuwsgierig!” Toch heeft Marit zeker niet direct een brief gestuurd. Er waren namelijk te veel dingen die haar tegen stonden.

“Ik heb op het laatste moment mijn brief op de bus gedaan. Ik twijfelde met name over alle randzaken, niet zozeer over Wim!” Gelukkig heeft Marit uiteindelijk alsnog de stap gezet en heeft ze een brief geschreven naar Wim. Ze denkt dat ze juist vanwege haar open en persoonlijke brief die met de hand was geschreven indruk heeft gemaakt.

Marit een sportief type

Met Marit heeft boer Wim een sportief type binnengehaald. “Ik sport graag, het liefst buiten: wielrennen, hardlopen, surfen, skaten. Voor mij een goede manier om na een drukke dag mn hoofd helemaal leeg te maken. Daarnaast borrel en eet ik graag uitgebreid met vrienden. Als ik langer dan een paar dagen vrij ben, ga ik er graag op uit.”

Marit heeft dan ook een leuk leven, maar heeft nog een mooie droom voor de toekomst. “Op een mooie plek buiten wonen, met een fijne man, kinderen en een hond (en het liefst nog meer dieren). Heel graag met familie en goede vrienden een beetje in de buurt (gelukkig is Nederland klein). Daarnaast hoop ik huisarts te worden in een mooi dorpje in Nederland, en daarmee veel voor mensen te kunnen betekenen.”