Sterren op TV
Marilyn Jaap Boer Zoekt Vrouw BZV

Marilyn voor Jaap in Boer Zoekt Vrouw

Marilyn is voor Jaap te zien in Boer Zoekt Vrouw. Toen ze de oproep van de boer met zijn snijbloemkwekerij zag, wist ze eigenlijk al wel vrij snel dat ze hem een brief wilde sturen. Marilyn heeft dan ook niet lang gewacht voordat ze de pen heeft opgepakt en aan haar brief voor Jaap is begonnen. Met succes, want ze behoort inmiddels tot de drie dames die naar de logeerweek mogen bij boer Jaap.

Marilyn voor Jaap in Boer Zoekt Vrouw

Marilyn heeft voor boer Jaap de stap gezet naar Boer Zoekt Vrouw. Toen deze dame de oproep van Jaap zag, kon ze niet anders dan een brief schrijven. Ze weet nog goed hoe haar eerste indruk van de boer was. “Leuke man. Pretogen, gepassioneerd over zijn bedrijf. Zoekt een dame die hem uit de kassen komt halen, dat wil ik wel doen, dacht ik!”

Marilyn ging dan ook driftig op zoek naar een leuke kaart die ze kon gebruiken. “Ik heb een mooie A4 kaart gekocht van de Blond serie met een leuke dame met bloemen erop. Toepasselijk, omdat Jaap in de bloemen zit.”

Marilyn bekend met boerenleven

Dat Marilyn bij Jaap terechtkomt bij een boer, maakt haar niets uit. “Ik ben opgegroeid in een klein dorp in Twente. Rond mijn 10e levensjaar verhuisde ik naar de stad. Ik speelde vaak bij kinderen die dieren hadden en ergens buiten woonden. Mijn opa heeft trouwens een shetlander gehad, hij heette Bud. Ik houd erg van dieren, planten en veel groen om me heen”, vervolgde Marilyn.

Voor de toekomst heeft Marilyn nog genoeg dromen. “Geluk vinden, een andere baan (ik ben toe aan nieuwe uitdaging), doen waar je blij van wordt, nog meer genieten, leuke partner (wellicht met boerderij)”, aldus Marilyn. Het is dan ook duidelijk dat haar toekomst nog alle kanten op kan gaan en mogelijk kan Jaap daar een belangrijke rol in spelen.