Sterren op TV

Marika de Zwart de vrouw van Erik de Zwart

Marika de Zwart is de vrouw van Erik de Zwart, een Nederlandse radio-dj, televisiepresentator en ondernemer. Hij is tevens te zien in Wie Is De Mol? 2021. Erik en Marika hebben samen twee dochters: Merel en Jasmijn.

Marika de Zwart vrouw Erik de Zwart

Erik de Zwart leerde Marika in 1994 kennen. Binnen no-time werd ze zijn vriendin, zo vertelde Erik al eens in de Story. “Vanaf de eerste dag dat ik haar leerde kennen, in 1994, voelde het zó goed. Dat gevoel is nooit meer weggegaan. Ze is mijn ideale vrouw, die me de vrijheid geeft om dingen te doen die ik graag wil.”

Inmiddels wonen ze samen met hun twee dochters Merel en Jasmijn in een kolossale villa in het Gooi. Dat Erik gek is op zijn vrouw Marika de Zwart, moge duidelijk zijn. In de Beau Monde wordt hij geciteerd: “Als ik iets idioots verzin, zoals laatst: met twee vrienden de wereld rond in 56 uur en 56 minuten, houdt ze me niet tegen, maar moedigt me aan. Wat ik ook fijn aan Marika vind, is dat ze niet in dingen blijft hangen. Als we een keer een discussie hebben, trekt ze van leer en daarna is het klaar. Dat was bij andere vriendinnen wel anders, die bleven dagen later nog steeds zeuren!”

Al voeg hij er gelijk ook aan toe: “Maar ze heeft ook minpunten hoor, zo is Marika een enorme rommelkont. Mijn meiden zijn alle drie schatjes, maar ze ruimen niets achter hun kont op. Dat doet papa wel, tot aan de badkamer aan toe, want papa is wél netjes.”

Erik de Zwart radio-dj, televisiepresentator en ondernemer

Erik de Zwart is geboren in Amsterdam en brak vanaf Radio Caroline via Veronica door. Later belandde hij bij Radio 538 en Talpa, maar het meeste geld verdiende hij als ondernemer met investeringen in diverse bedrijven in telefoon gerelateerde zaken en DigiPluggen, een online database waar muzieklabels hun muziek open stellen voor bijvoorbeeld muzieksamenstellers en recensenten.

Ook was hij betrokken bij de verkoop van TMF aan MTV. Verder is hij misschien wel de grootste (model)treinliefhebber van Nederland. Zijn vermogen wordt ingeschat op enkele tientallen miljoenen euro’s.

Erik de Zwart in Wie Is De Mol? 2021

In december 2020 werd bekend dat Erik de Zwart te zien zal zijn in het 21ste seizoen van Wie Is De Mol? Ongetwijfeld zullen vrouw Marika de Zwart en hun kids Merel en Jasmijn wekelijks voor de buis (of beter: in hun thuisbioscoop) zitten om vaderlief in actie te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Erik de Zwart (@erikdezwart)