Sterren op TV
Marijn van Eijkelenburg vriendin Donny van de Beek

Marijn van Eijkelenburg is de ex-vriendin van Donny van de Beek

Marijn van Eijkelenburg is de ex-vriendin van Donny van de Beek. De speler van Manchester United is inmiddels al 3 jaar gelukkig met Estelle Bergkamp, dochter van beroemde oud-voetballer Dennis Bergkamp. In april 2022 is Donny zelfs vader geworden van een meisje genaam Lomée

ex-Vriendin Van de Beek is Marijn

Het lijkt er namelijk bepaald niet op dat Van Eijkelenburg een echte jetsetter is. Op haar Facebook-account lezen we dat ze werkt bij Stichting Philadelphia Zorg. Ook zien we dat ze zo nu en dan de zon opzoekt met vriend Donny van de Beek, maar we vermoeden dat de twee volgens een typisch Nederlands principe leven: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. De tortelduifjes komen dan ook beiden uit Nijkerkerveen, en dat is natuurlijk niet onze equivalent van New York.

Van de Beek is bezig aan een opmars van jewelste als voetballer. Na het vertrek van Davy Klaassen naar Everton is hij een vaste basisspeler in het team van Ajax. Bovendien maakt de middenvelder sinds kort ook onderdeel uit van de selectie van het Nederlands elftal, en hij is pas 20 jaar uit. De voetballer beschikt over een schat aan talent en stond in het verleden al in de belangstelling van een grootmacht als het Duitse Bayern München.

Van de Beek voetbalt voor zijn vriend Appie

Aan het begin van het voetbalseizoen 2017-2018 kreeg Van de Beek te maken met een enorme klap, terwijl dit seizoen juist een feest moest worden. Zijn riend Abdelhak Nouri zakte in elkaar tijdens een wedstrijd tegen Werder Bremen: hartritmestoornissen met zwaar hersenletsel als gevolg.

Zijn goal tegen OGC Nice in de Champions League droeg hij op aan zijn jeugdvriend en na zijn eerste belletje van bondscoach Dick Advocaat voor Oranje zei hij over Appie: “Hij zal zeker trots op me zijn.” Ondertussen was vriendin Marijn zijn steun en toeverlaat.

 

Marijn van Eijkelenburg de ex-vriendin van Donny van de Beek kun je volgen via Facebook.

 
© Instagram