Sterren op TV
Marije Ovan Het Italiaanse Dorp Ollolai

Marije en Ovan in Het Italiaanse Dorp Ollolai

Marije en Ovan doen mee aan Het Italiaanse Dorp Ollolai. Toen de twee hoorden dat de burgemeester van het dorpje de woningen in de uitverkoop had voor slechts 1 euro, konden ze het niet laten om zich in te schrijven. Om een huis te bemachtigen, moeten ze echter wel flink aan het werk. Niet alleen moeten ze het huis verbouwen, ook moeten ze ervoor zorgen dat er meer toeristen naar het dorpje komen. Daar weten de twee wel raad mee.

Marije en Ovan in Het Italiaanse Dorp

Marije en Ovan doen mee aan Het Italiaanse Dorp. De twee zijn afgereisd naar Ollolai om te kijken of ze daar iets kunnen betekenen voor het dorp. “We zijn hier om huizen te bezichtigen en hopelijk onze plannen te kunnen waarmaken.” En met succes, want Ovan en Marije zijn gekozen om in het dorp aan de slag te gaan.

Het koppel wil niet alleen aan de slag, maar hoopt ook samen te kunnen werken met de inwoners van het dorpje. Voor hun modelijn zijn ze dan ook afgereisd naar een authentieke kleermaakster die alles met de hand maakt. Nog voor ze hun plan aan de dorpsraad voorleggen, hebben ze met haar al een afspraak gemaakt dat ze samen kleding gaan naaien.

Marije en Ovan kleding en bed & breakfast

Marije (28) en Ovan (30) weten precies wat ze willen doen in Ollolai. Ze nemen hun modelabel mee dat ze in Nederland al hebben opgebouwd: Amkina. “En we gaan hier een Bed & Breakfast starten. The Sleep & Experience Toute D’oro.” Met hun plannen slagen ze erin om de dorpsraad voor zich te winnen. De twee mogen dan ook aan de slag in Ollolai om meer toeristen naar het dorpje te trekken.

Bij hun bed & breakfast willen ze onder meer workshops uitgeven. Het is dan ook duidelijk dat Marije en Ovan het ongelooflijk druk krijgen in Ollolai nu ze zich niet alleen gaan richten op hun modelijn, maar ook nog eens aan de slag gaan met hun eigen bed & breakfast.