Sterren op TV
Marije Metzlar vrouw Lasse Schone

Auteur: Senna Reimink

Datum: 15 augustus 2017

Laatst Geüpdatet: 15 augustus 2017

Marije Metzlar is de vrouw van Lasse Schöne

Marije Metzlar is de vrouw van Lasse Schöne. Opeens kwam de middenvelder van Ajax in het seizoen 2016-2017 weer bovendrijven en dat werd op de voet gevolgd door zijn vrouw Marije.

Schöne en zijn vrouw Marije Metzlar zijn al heel lang samen

Schöne en Metzlar leerden elkaar in 2005 kennen en tien jaar later, in 2015 dus, vroeg de Deen zijn vriendin ten huwelijk. Lasse moest aanvankelijk hard werken om Marije voor zich te winnen. De twee leerden elkaar kennen in het hotel waar zij werkte …

Metzlar vertelt daarover aan Ajax Showtime: “In eerste instantie had ik wel een vooroordeel over voetballers. Ik had hem weleens gezien toen hij nog in de jeugd van Heerenveen speelde, maar ik ben vier jaar ouder en dat was in die tijd heel erg veel.” In het hotel begonnen de twee met elkaar te flirten. “We vonden elkaar leuker dan ik in eerste instantie dacht.”

Marije vindt haar man Lasse Schöne maar een softie

Lasse en Marije wonen momenteel in Heemstede, een rustigere omgeving dan Amsterdam. Schöne blijkt best een softie te zijn. “Hij vindt het vervelend als hij weg is. Dan belt hij iedere dag en zitten we op FaceTime. Hij kan een beetje macho overkomen, maar als je hem kent is hij gewoon heel erg lief, zacht en loyaal. Dat zie je aan hoe hij met zijn familie omgaat, maar ook aan het feit dat hij nog heel veel jeugdvrienden heeft.”

Marije Metzlar studeerde Toeristisch Management, vandaar ook haar aanstelling in het hierboven genoemde hotel. Inmiddels is de Friese echter fulltime huismoeder. Dat is ook wel nodig, omdat Schöne ontzettend vaak van huis is. Een Europa League-wedstrijd hier, een interlandduel met de nationale ploeg van Denemarken daar: Marije zorgt in Heemstede voor hun twee kinderen.

Marije Metzlar, vrouw van Lasse Schöne, kun je ook volgen via Facebook.

Geplaatst door Marije Schöne-Metzlar op maandag 8 augustus 2016

Geplaatst door Marije Schöne-Metzlar op maandag 4 augustus 2014