Sterren op TV
Marije de Roode kutmarije boos

Auteur: Senna Reimink

Datum: 2 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Marije de Roode is #kutmarije van #BOOS en BNN

Marije de Roode verovert Nederland als #kutmarije uit #BOOS. In dit online televisieprogramma van Tim Hofman en BNN is Marije een soort sidekick. Op Dumpert is De Roode inmiddels zelfs uitgegroeid tot een ware sensatie, maar wie is kutmarije eigenlijk?

Marije de Roode is kutmarije uit #BOOS

Marije de Roode is elke week te zien in #BOOS en op Twitter is zij beter bekend als kutmarije. Wie op #kutmarije zoekt krijgt een waslijst aan tweets te zien. Marije surft dus mee op het succes van het YouTube-programma van Tim Hofman. Of, misschien beter gezegd, Marije de Roode draagt bij aan het succes van het online programma. In #BOOS gaat Tim op pad met mensen die gedupeerd zijn. BOOS is een programma met een knipoog, maar wel met een serieuze ondertoon. Hofman wilde met BOOS het ‘allervrolijkste relprogramma ooit maken’. #BOOS wordt gemaakt voor BNN, maar wordt niet op televisie uitgezonden, maar is online te bekijken. Daar wordt #BOOS door honderdduizenden bekeken en in iedere aflevering is ook Marije de Roode aka #kutmarije te zien.

Marije werkt officieel als webredacteur bij BNN VARA, maar via Tim Hofman heeft ze nu dus ook een rol in een programma gekregen. Marije werd geboren op 18 november 1991 en is dus al op jonge leeftijd aan haar werkzame carrière begonnen. Op haar Facebook-pagina lezen we dat ze ook voor voetbalclub Ajax gewerkt heeft. Haar opleiding genoot Marije de Roode ook in Amsterdam. Ze volgde de HBO-opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Inmiddels is ze daar afgestuurd en dus aan het werk voor BNN.

Marije de Roode en Dumpert

Marije de Roode is ook een hit op Dumpert en dat komt weer door BOOS. De afleveringen zorgen altijd weer voor een hoop commotie en dus komt het geregeld voor dat fragmenten van BOOS op Dumpert terecht komen. De reaguurders (mensen die een reactie achterlaten op Dumpert) maken vooral opmerkingen over Marije (#kutmarije) en dat is gelukkig nagenoeg altijd positief.

De reaguurders zijn fan van Marije en dus verscheen ze ook al eens in DUMPERTREETEN, een internetshow van de website zelf. Voor de reaguurders die stiekem een beetje verliefd zijn geworden op Marije de Roode is er slecht nieuws. De blondine heeft namelijk al jaren een relatie met Nick.

Volg Marije de Roode op Instagram en Facebook