Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 20 juli 2021

Laatst Geüpdatet: 16 juli 2021

Marije Braber is de vriendin van Chris Zegers

Chris Zegers is een Nederlandse acteur, presentator en zanger. Chris werd geboren in Zeist in 1971. Hij heeft na de middelbare school economie in Groningen gestudeerd. Na zijn studie heeft hij in Singapore gewerkt als een consultant voor een Chinees bedrijf. Zijn acteerdebuut was voor de Heineken-campagne in 1996. Dit beviel hem zo goed dat hij vervolgens acteerlessen is gaan volgen.

Inhoudsopgave

Doorbraak door rol in Onderweg naar Morgen

Zijn tv-debuut was in de VARA serie Oppassen!!! Zijn doorbraak was zijn rol in de soap Onderweg naar Morgen. Deze rol maakte hem in een klap bekend bij het Nederlandse publiek. Daarna was Chris Zegers te zien in meerdere series zoals Van God Los, All Stars en Hartslag.

Chris was ook toen zien Wie is de Mol? in 2015. Hij viel helaas af voor de finale. Hij behaalde in dat jaar wel de finale van De Slimste Mens.

Wereldreiziger

Er zijn weinig landen die Chris niet bezocht heeft, hij is een echte wereldreiziger. Als presentator heeft Chris de hele wereld rondgereisd voor verschillende reisprogramma’s. Hij is een vaste presentator van het reisprogramma 3 op Reis. Hij presenteerde ook meer programma’s voor BNN, zoals Hit the Road en Break Free. Op RTL presenteerde hij RTL Travel.

Het muzikale talent van Chris

Chris is heeft ook zeker een muzikaal talent. Vanaf een jonge leeftijd speelde Chris al in verschillende bandjes. Hij maakt in 1998 deel uit van de soapband 4Fun, waarmee hij twee hitjes scoorde. Daarna ging hij verder als solo-artiest en bracht singles uit zoals Hey Girl, Run en Circles. Na zijn solo carrière is hij gaan spelen in de rockband The Hudson Five.

 

Chris Zegers heeft een relatie met Marije Braber

Chris Zegers woont samen met zijn vrouw Marije Braber in een prachtig huis in Amsterdam, ludiek Villa Langkous genoemd. Sinds 2009 zijn de twee al gelukkig samen, eerder hadden ze ook al kortstondig een relatie. Ze hebben een zoon en een dochter samen. Marije Braber is producer en ontwerpster van beroep. In het begin van haar carrière werkte ze onder meer voor John de Mol en was de producer van het programma van Carlo Boszhard. Later maakte ze ook commercials. In 2013 koos ze ervoor haar eigen bedrijf te beginnen: Lovely Lane. Daarin maakte ze kleding met een vintage jaren 70 look.