Sterren op TV
Marian Mike van Zadelhoff Ik Vertrek

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Marian en Mike van Zadelhoff in Ik Vertrek naar Frankrijk

Marian en Mike van Zadelhoff doen mee aan Ik Vertrek. Het stel besluit samen met hun wee jongste kinderen Yara en Richard te vertrekken naar Frankrijk. Daar willen de twee maar al te graag een gastenverblijf bouwen. Dat zorgen voor mensen zit namelijk echt in de natuur van dit gezin. Ze hebben niets voor niets in totaal vijf kinderen en ook nog eens twee pleegkinderen.

Marian en Mike van Zadelhoff in Ik Vertrek

Marian en Mike van Zadelhoff doen mee aan Ik Vertrek. De 45-jarige Marian en de 49-jarige Mike hebben hun hele leven voornamelijk gezorgd voor hun kinderen. In totaal hebben ze vijf eigen kinderen en hebben ze ook nog twee pleegkinderen in huis genomen. Nu de meeste kinderen inmiddels oud genoeg zijn om voor zichzelf te zorgen, besluiten Marian en Mike dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Het koppel heeft een droom en dat is een gastenverblijf bouwen in Saint Julien Le Petit in Frankrijk. Een oud pand met een stuk grond hebben ze al op de kop getikt. Ook de jongste twee kinderen Yara van 14 en Richard van 12 gaan mee naar Frankrijk. Tenminste, zodra er het één en ander op orde is in Frankrijk. Marian en Mike vertrekken naar Frankrijk. In eerste instantie maakt alleen Mike de overstap naar Frankrijk. Hij zal met een beperkt budget alvast het één en ander op orde moeten krijgen. Marian blijft eerst nog even thuis om de kinderen te verzorgen en geld te verdienen. Heel vlekkeloos verloopt dat niet, want Marian begint al snel te merken dat ze haar Mike heel erg mist.

Hoe is het nu met Marian en Mike uit Ik Vertrek?

Hoe is het nu bekend met Mike en Marian uit Ik Vertrek? De afleveringen van het programma worden altijd al van tevoren opgenomen, waardoor het gezin nu alweer verder is dan in de aflevering te zien is. Via een blog houdt de familie ons graag op de hoogte. De eerste gasten zijn inmiddels al langsgekomen en dat is het gezin goed bevallen. Toch hebben ze wel al direct gemerkt dat er komende zomer het één en ander nog gewijzigd moet worden. Zo willen ze onder meer een paar keer per week maaltijden verzorgen aan een lange tafel.

Mike is ondertussen druk bezig met webdesign-opdrachten voor campings en b&b’s, waardoor het klussen in hun eigen pand niet echt opschiet. Daar moeten de twee zeker nog flink aan gaan werken. Ook met de kinderen gaat het goed. Yara is verliefd geworden in Frankrijk en Richard krijgt de Franse taal steeds beter onder de knie. Het avontuur van het gezin is dan ook een aardig succes geworden.

B&B Formidable van Marian en Mike is te volgen via Facebook.