Sterren op TV
Marian Jaap Boer Zoekt Vrouw BZV

Marian schrijft Jaap uit Boer Zoekt Vrouw

Marian heeft boer Jaap uit Boer Zoekt Vrouw een brief geschreven. Marian is al een tijdje niet meer gelukkig in de liefde en toen ze de oproep van Jaap zag was ze een beetje verbaasd dat er nog mannen als hij rondlopen. Marian heeft daarna wel even overlegd met haar kinderen of ze wel of niet moest schrijven en heeft toen de stap gezet om het wel te doen.

Marian voor Jaap in Boer Zoekt Vrouw

Marian zit voor Jaap in Boer Zoekt Vrouw. Toen de blondine zag dat Jaap dit jaar meedeed aan Boer Zoekt Vrouw was ze eigenlijk al snel verkocht. “Mijn eerste gedachte bij de oproep van Jaap was: Wat een lieve man, ze bestaan nog!”, valt te lezen op de officiële website van Boer Zoekt Vrouw.

Toch heeft Marian niet gelijk geschreven. Ze is tenslotte moeder en vond dat ze eerst even moest overleggen met haar kinderen. Toen ze eenmaal had overlegd en ook haar kinderen hadden ingestemd, was ze direct overtuigd. Nog de volgende dag schreef ze een brief en deed ze hem op de post. Met succes, want Marian behoorde eerst tot de laatste tien vrouwen van Jaap, mocht toen op dagdate en is inmiddels al gegarandeerd van de logeerweek.

Marian heeft toekomstdroom

Marian kijkt al enigszins naar de toekomst. Als haar toekomstdroom wordt gevraagd, dan weet ze eigenlijk duidelijk wat ze wil: “Om samen met Jaap oud te worden in goede gezondheid.” Voor haar toekomstige partner heeft ze wel wat eisen. Zo zoekt ze in een partner wel onvoorwaardelijke liefde, vertrouwen en iemand met wie ze maatjes kan zijn.

Mocht het iets worden tussen de twee, dan hoeft Marian niet lang te wennen aan het boerenleven dat Jaap leidt. “Ik ben geboren op de boerderij en voor mij was het eigen”, aldus Marian, die met Jaap heeft gekozen voor een man met een snijbloemkwekerij.