Sterren op TV
Marian Hans DNA Onbekend

Marian en Hans in DNA Onbekend

Marian en Hans doen mee aan DNA Onbekend. Als Marian een aantal jaar geleden te horen krijgt dat ze mogelijk een halfbroer heeft, brengt dat nieuws ook nare gevoelens voor haar mee. Hans gaat op zijn beurt op zoek naar zijn vader nu hij er op late leeftijd achter is gekomen dat hij een volle broer heeft.

Marian in DNA Onbekend

Marian doet mee aan DNA Onbekend. Als Marian een aantal jaar terug plots een berichtje krijgt van ene Daphne staat haar wereld even helemaal op zijn kop. Marian heeft nooit een goede band gehad met haar vader. Sterker nog, vanwege zijn agressieve uitspattingen probeert ze hem zelfs te ontlopen.

Op later leeftijd ontvangt ze echter een berichtje dat haar vader nog een zoon heeft, genaamd Paul. Deze Paul zou dan ook een halfbroer zijn van Marian. Ondanks dat de herinneringen aan haar vader nare tijden naar boven halen, wil ze er nu toch achter komen of Paul echt een halfbroer van haar is. Caroline Tensen helpt een handje in DNA Onbekend.

Hans in DNA Onbekend

Hans is ook te zien in DNA Onbekend. Hans heeft een zware jeugd gehad. Hij heeft zich altijd erg eenzaam gevoeld en op 21-jarige leeftijd krijgt hij ook nog eens te horen dat hij niet bij zijn biologische ouders is opgegroeid. Als Hans later zijn moeder leert kennen, merkt hij al snel dat er niet echt een band is met haar en wordt hij gek van al haar leugens.

Als Hans van haar echter ook te horen krijgt dat hij een broer heeft, gaat hij op zoek naar hem. Al snel vindt hij zijn broer, die net als hij ook dezelfde vader heeft. Nu willen de broers gezamenlijk op zoek naar wie die man is.

De afgelopen weken in DNA Onbekend:
Jürgen en Wickie
Sydney en Heleen
Peter en Hilde
Suze en Esther
Rita en Pascal