Sterren op TV
Rami Margreet Grenzeloos Verliefd

Margreet voor Rami in Grenzeloos Verliefd naar Egypte

Margreet is voor Rami te zien in Grenzeloos Verliefd. Margreet is haar hart verloren aan Rami en wil nu voor hem emigreren naar Egypte. De twee worden razendsnel verliefd op elkaar en het zorgt ervoor dat Margreet razendsnel voor een emigratie kiest. Ze vertrekt naar Egypte, waar ze in Dahab terechtkomt.

Margreet voor Rami in Grenzeloos Verliefd

Margreet gaat voor Rami naar Egypte in Grenzeloos Verliefd. Margreet heeft haar geliefde Rami leren kennen via een datingsite. De vonk sloeg al snel over tussen de twee en de 32-jarige Egyptenaar Rami liet al snel weten dat hij graag wil trouwen met Margreet.

Al bij de tweede keer dat de 24-jarige Margreet naar Egypte afreisde was Rami duidelijk. Hij vroeg haar ten huwelijk. Na even nadenken wist Margreet het zeker: Ze wilde niet alleen trouwen met Rami, maar haar leven ook voortzetten in Egypte. Voor hem emigreert ze dan ook naar Dahab.

Margreet en Rami in Egypte

Margreet laat alles in Nederland achter om een nieuw bestaan op te bouwen in Egypte, met Rami aan haar zijde. Een keuze die ingrijpende gevolgen heeft. Margreet komt namelijk uit een groot gezin en haar vertrek naar Egypte betekent niet alleen dat ze haar ouders achter zich laat, maar ook haar zes broers en zussen.

Daarnaast blijkt ze ook nog niet echt thuis te zijn in de taal. Dat maakt haar echter niets uit, zolang ze maar bij Rami is en dat kan prima in de bloedhete stad Dahab. In Grenzeloos Verliefd zien we hoe het Margreet in Egypte vergaat.