Sterren op TV
Maren de Graaf Idols

Maren de Graaf met valse gitaar in Idols

Maren de Graaf is één van de veelbelovende zangeressen aan Idols. Deze zangeres is met haar negentien jaar nog enorm jong, maar desondanks toch al een groot talent te noemen. In het dagelijks leven houdt de in Castricum woonachtige Maren zich bezig met haar studie communicatie in Amsterdam. Daarnaast is ze gek op zingen.

Maren de Graaf houdt van zingen

Maren de Graaf is gek op zingen en ze heeft zich dan ook goed voorbereid voor haar deelname aan Idols. “Ik heb heel veel geoefend. Ik heb gisteren het nummer wel vijftig keer gezongen. Ik ben nu wel heel erg zenuwachtig en dat wordt steeds erger.

Maar ik heb het zo goed voorbereid, dus het zou goed moeten gaan”, vertelde Maren, die dan ook vol vertrouwen voor de juryleden klaar ging staan om haar uitvoering van Let It Go van James Bay ten gehore te brengen. Daar viel echter al wel heel gauw iets op aan te merken, al kwam dat niet zozeer door de zangkunsten van deze jongedame. Nog voordat ze was begonnen met zingen, had Jamai Loman al commentaar. “Kneiter vals die gitaar. Niet te doen, het lijkt wel een broodrooster”, vertelde Jamai.

Maren de Graaf in Idols

Hij vroeg Maren halverwege het nummer dan ook om zonder de gitaar door te zingen. “Zou je het alsjeblieft zonder gitaar willen doen, want het is zo vals. Niet normaal. Heb je er net nog even mee tegen de muur aan geslagen?” Da was echter niet het geval. Sterker nog, De Graaf had de gitaar voor haar optreden nog gestemd.

Zonder gitaar overtuigde ze overigens wel. “Heel goed gedaan. Goede auditie, I like it”, zo sprak Eva Simons uit. Ook Jamai was nu tevreden. “Je zingt echt prachtig en je ziet er ook nog eens stunning uit. Hele goede auditie.” Ronald Molendijk had een eigen manier om te vertellen wat hij ervan vond. “Het is iPad, iPod, iPhone, Idol. Ik vond het echt helemaal af. Het is gewoon af, zoals een iPad gewoon een iPad is. Is dit als idol gewoon af”, vertelde hij. Maren kon rekenen op vier keer ja.

Maren de Graaf is te volgen via Instagram en Facebook.