Sterren op TV
Marco Eline Je Eigen Droomhuis

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Marco en Eline in Je Eigen Droomhuis

Marco Aarnink en Eline doen mee aan Je Eigen Droomhuis. De twee hebben het prima voor elkaar op hun riante woonboerderij. Maar als ze in verwachting raken van hun eerste kindje, besluiten de twee dat het anders moet. Ze willen hun riante woonboerderij inruilen voor iets groters. In Je Eigen Droomhuis zien we hoe het stel in vijf maanden tijd aan de slag gaat met een landhuis. Marco heeft namelijk De Menop te Bathmen bij Deventer gekocht. Een villa die ook nog even van Hans Kazan is geweest.

Marco en Eline in Je Eigen Droomhuis

Marco Aarnink en Eline zijn te zien in Je eigen Droomhuis. Marco heeft in de afgelopen jaren aardig wat geld verdiend met Drukwerkdeal. Als hij en zijn vrouw erachter komen dat hun eerste kindje op komst is, willen ze investeren in hun woonomgeving. Hun riante woonboerderij wordt ingeruild voor een landhuis. Het is echter een flinke klus om alles op te bouwen.

De twee kiezen namelijk voor een landgoed waar al een landhuis op staat dat van buiten af is, maar waar van binnen nog niets aan gedaan is. Ze willen dan ook voordat hun eerste kindje geboren wordt het landhuis nog af hebben.

Landgoed De Menop

Door het geld dat Marco in de afgelopen jaren heeft verdiend, kan hij direct aan de slag. Het landgoed moet onder meer voorzien worden van een gym, barretje in de kelder en een zwembad. Hij schakelt dan ook een team van professionals in om met het huis aan de slag te gaan.

Om te voorkomen dat Marco te veel geld neerlegt om alles op orde te krijgen, gaat hij wel graag nog in gesprek met leveranciers. Dat zorgt echter wel voor aardig wat vertraging en stress. Of de klus op tijd geklaard is, zie je in Je Eigen Droomhuis.