Sterren op TV
Marcha van Zee vriendin Gregory Sedoc

Marcha is de vriendin van Gregory Sedoc

Marcha van Zee is de vriendin van Gregory Sedoc. Al lange tijd liggen er plannen op tafel voor de twee om in het huwelijksbootje te stappen, maar tot op heden is Marche nog niet de vrouw van Gregory geworden. Wel hebben de twee samen een kind. Zoontje Rubesh kwam in 2016 ter wereld en omdat Gregory toentertijd nog druk aan het sporten was, heeft hij een aantal maanden van het leven van Rubesh moeten missen.

Inhoudsopgave

Marcha vriendin van Gregory Sedoc

Marcha van Zee is de vriendin van Gregory Sedoc en heeft de laatste maanden veel meer kunnen genieten van zijn aanwezigheid dan alle jaren daarvoor. Sinds medio 2016 doet Sedoc namelijk niet meer aan hordelopen op hoog niveau, waardoor hij er nu voor heeft gekozen om zijn gezin voorop te zetten. “Mijn carrière ging altijd voor en hoewel dat voor mijn vriendin Marcha soms moeilijk was, is ze me altijd trouw gebleven”, lezen we in Privé.

Niet alleen Marcha heeft Gregory flink gemist tijdens zijn carrière. Zoontje Rubesh hoefde ook niet te rekenen op veel aandacht. “Kort na de geboorte van Rubesh vertrok hij zelf namelijk naar Amerika en vervolgens naar Zuid-Afrika. “Terwijl ik alleen maar trainde, at en sliep, voedde zij hem op. Ik heb de eerste vijf maanden van Rubesh’ leven moeten missen en heb dus nog geen luier verschoond”, vertelde hij in augustus 2016. Uiteindelijk heeft zijn vriendin Marcha hem dat bij kunnen brengen.

Marcha de vrouw van Gregory Sedoc

Alhoewel de twee al lang samen zijn en er al plannen zijn gemaakt om te trouwen, is Marcha nog niet de vrouw van Gregory Sedoc. Een huwelijksaanzoek is er wel al geweest. “We zijn ooit gekoppeld door een vriendin van Marcha, die er ook bij was toen ik mijn toekomstige vrouw in de bioscoop ten huwelijk vroeg. Marcha zat samen met haar vriendin nietsvermoedend in de zaal toen op het scherm plotseling een film werd getoond die ik speciaal voor haar had opgenomen. Hierin toonde ik de plek waar ik ben opgegroeid en liet ik haar vrienden en familie aan het woord Marcha was compleet overdonderd toen ik uiteindelijk met een ring de zaal binnenstapte”, vertelde Gregory al eens. Het is nu afwachten wanneer de twee definitief het ‘ja-woord’ aan elkaar geven.

Sedoc van atleet naar analist bij Studio Sport

Gregory Sedoc heeft als atleet alle hoogte- en dieptepunten meegemaakt. Hij werd Europees kampioen indoor op de 60 meter horden in 2006 en reeg de Nederlandse titels aan één. Een grote dreun in zijn atletiek carrière was echter zijn schorsing. In 2011 werd hij voor een jaar uitgesloten omdat hij zijn where-abouts niet goed had ingevuld. Hij keerde terug en kwalificeerde zich nog voor de Olympische Spelen van 2012. Daar viel Sedoc in de halve finale geblesseerd uit. Vier jaar later nam hij afscheid, maar nog altijd is Sedoc betrokken bij de sport. Bij Studio Sport is Gregory Secoc inmiddels ook het gezicht van de atletiek, want hij is de vaste analist op de grote toernooien.