Sterren op TV
Marcella Wagensveld vriendin Sander Hoogendoorn 3FM

Marcella Wagensveld is de vriendin van Sander Hoogendoorn

Marcella Wagensveld is de vriendin van Sander Hoogendoorn. De twee presenteerden op Valentijnsdag op 3FM al eens samen een show, maar verder laat Sander vaak niet veel los over zijn vriendin. Geheel onbekend in de radiowereld is Marcella overigens niet. Ze is al eens werkzaam geweest bij Qmusic, 3FM en bij RTL Nederland. Tegenwoordig is ze actief als online content coördinator bij 3FM.

Marcella Wagensveld vriendin Sander Hoogendoorn

Marcella Wagensveld is sinds 2012 de vriendin van Sander Hoogendoorn. De twee hebben aardig dezelfde interesses en dat heeft ze ongetwijfeld ook bij elkaar gebracht. Tussen 2008 en 2013 studeerde Marcella aan de Hogeschool van Amsterdam, waar ze koos voor een opleiding Media, Informatie en Communicatie met een afstudeerprofiel van Redactie en Mediaproductie.

Nog tijdens haar schoolcarrière liep ze stage bij Qmusic als producer van Gijs Staverman en Menno Barreveld. Daarna ging ze aan de slag bij de interne opleiding van BNN waar ze reportages mocht maken voor Start!

Marcella Wagensveld bij 3FM

Sinds haar interne opleiding bij BNN heeft Marcella al van alles gedaan. Zo was ze een jaar lang werkzaam als redacteur, producer en regisseur voor De Bende van Van der Lende op 3FM. Ook werkte ze als freelance producer voor 3FM tijdens 3FM Awards en bij 3FM Serious Request.

Daarna ging ze aan de slag als redacteur bij Concentrate van RTL en inmiddels is ze terug bij 3FM als Online Content Coördinator en Online Producer. Ongetwijfeld gaan we in de toekomst nog wel meer horen van Marcella. In de winter van 2017 moet Marcella het in ieder geval een week moeten doen zonder Sander. Hoogendoorn is namelijk één van de de dj’s die het Glazen Huis in gaat. Dit keer staat het huis in Apeldoorn en zal Sander dus vooral morale steun van zijn vriendin nodig hebben om de dagen door te komen zonder eten.

Marcella Wagensveld, de vriendin van Sander Hoogendoorn is te volgen via Facebook.