Sterren op TV
Marcel van Roosmalen, dit wil je weten

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 8 juli 2023

Laatst Geüpdatet: 8 juli 2023

Marcel van Roosmalen: dit wil je weten

Marcel van Roosmalen, kennen we als journalist en schrijver, hij was wekelijks te zien bij de mannen van Vandaag Inside. De 55-jarige Marcel is geboren op 10 februari 1968 in Arnhem.

Hij is al jaren samen met zijn partner Eva Hoeke, met wie hij al jaren samenwoont. De journalist was jaren geleden ook te gast bij ‘Nos Studio Voetbal’.

Inhoudsopgave

Wie is Marcel van Roosmalen?

Marcel van Roosmalen is een journalist die de afgelopen jaren steeds vaker op tv te zien was. Enkele weken geleden had hij een programma samen met Gijs Groenteman genaamd ‘Marcel en Gijs’.

Als tekstschrijver schreef hij onder andere het boek van Theo Janssen. Naast zijn werk als schrijver en zijn tv-optredens, was Marcel vaak te zien in het theater samen met Gijs.

2 jaar lang maakten ze de voorstelling ‘De Pannenkoekencaravan’. De journalist was meermaals te zien in ‘De Oranjezomer’ dat gepresenteerd wordt door Hélène Hendriks.

Marcel van Roosmalen totaal

Zijn boek totaal

Tekstschrijver Marcel bracht op 24 mei 2022 zijn boek ‘Totaal’ uit. Het boek telt 800 pagina’s met de beste reportages van Marcel. Voor elke journalist/tekstschrijver is het boek en het lezen waard. Je kunt het boek van Marcel kopen op bol.com en bruna.nl.  We verwachten dat het boek al meer dan 10.000 keer verkocht is. Dat doet hij zeker niet slecht.

Dit is de partner van  Marcel van Roosmalen

Eva Hoeke, is de partner van Marcel van Roosmalen. Het stel is sinds 2014, samen kregen ze 3 dochters. Ook de partner van Marcel werkt als journalist. Ze werkte in haar carrière onder andere voor ‘Linda’, ‘Het Parool’ en ‘De Volkskrant’. 

Eva Hoeke, komt uit een muzikale familie. Haar vader Rob Hoeke werkte als zanger, haar broer Ruben werkt als gitarist. Zelf is Eva Hoeke minder muzikaal.

Ruzie met Wilfred Genee 

Marcel was jaren te gast bij Veronica Inside en VI vandaag. Nadat hij ruzie kreeg met Wilfred en René, zien we ze niet meer samen. Het schijnt zelfs dat ze helemaal geen contact meer hebben met elkaar. 

De journalist was boos op zijn oude vrienden Johan Derksen, Wilfred  Genee en René van der Gijp, omdat ze zijn vriend Gijs Groenteman continu belachelijk maakten. 

Tijdens een uitzending van ‘Vandaag Inside’ werd Van der Gijp boos op Marcel. Hij was hier niet van gediend en besloot nooit meer terug te komen.

In eerdere afleveringen maakten ze Martien Meiland, Erica Renkema, Maxime Meiland en Montana Meiland nog belachelijk vanwege hun lage kijkcijfers. Ook suggereren ze dat  Maxime en haar man Leroy Molkenboer uit elkaar gaan.

Marcel en Gijs

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman waren 4 weken op SBS te zien met hun programma ‘Marcel en Gijs’. Ze waren te zien omdat Johan, René en Wilfred op vakantie waren.

De kijkcijfers vielen zeker niet tegen, ze waren zelfs beter dan verwacht. In de 4 weken ontving het programma gasten als Emma Wortelboer, Alexander Pechtold, Klaas Dijkhoff, Angela de Jong, Valentijn Driessen, Henny Huisman, Sander Schimmelpenninck en Caroline van der Plas.

Hier woont  Marcel van Roosmalen

Marcel woonde samen met zijn vrouw en zijn drie dochters in een fraaie woning Wormer. Die woning is enkele weken geleden verkocht voor 600.000 euro, nadat de vrijstaande woning 6 maanden te koop stond.

Waar Marcel, zijn vrouw en drie kinderen nu wonen, is niet duidelijk. Ze zullen in ieder geval blij zijn met de verkoop van hun woning. 

Zijn podcast

Samen met zijn beste vriend Gijs Groenteman heeft hij een podcast ‘Weer een dag’. In de dagelijkse podcast geven Marcel en Gijs hun mening over het nieuws. Deze is zoals scherp en negatief.

Zo oud is Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen, is geboren op 10 februari 1968 in Arnhem. Hij is dus 55 jaar oud. Zijn moeder Paula leeft nog steeds, zij is inmiddels 91 jaar oud. Wat een prestatie! 

Zijn dochters

Hoewel Marcel al 55 is, is zijn partner een stuk jonger. Eva Hoeke, is pas 44 jaar oud.

Hun dochters Lucy en Leah, hoe hun jongste dochter heet, is niet bekend. Omdat ze in 2021 is geboren, willen ze haar nog buiten de spotlights houden.

Marcel, keek samen met zijn oudste dochter Lucy ‘de Tour de France’.

Het vermogen van Marcel van Roosmalen

Het exacte vermogen van Marcel van Roosmalen is onbekend, wel verwachten we dat hij miljonair is. Voor zijn show ‘Marcel en Gijs’ ontving hij 75.000 euro. De show was ‘slechts’ 4 weken te zien.

Daarmee won hij het niet van Chantal Janzen en Eva Jinek, maar het is toch een mooi bedrag. Zeker, voor een maand werken.

Is Marcel van Roosmalen getrouwd?

Nee, Marcel is niet getrouwd met zijn vriendin Eva Hoeke.

Wat verdient Marcel van Roosmalen?

Het salaris van Marcel is onbekend, wel weten we dat hij 75.000 euro heeft ontvangen voor zijn talkshow.

Waarom is Marcel verkast naar SBS?

Hij heeft een transfer gemaakt naar Talpa, omdat hij hier meer kon verdienen.

Heeft Marcel ruzie met René van der Gijp?

Ja, Marcel heeft ruzie met René van der Gijp, omdat René zijn vriend Gijs Groenteman continu belachelijk maakt.

Is Marcel zijn huis verkocht?

Ja, Marcel zijn woning is na 6 maanden verkocht voor 600.000 euro.

Heeft Marcel een rijbewijs?

Nee, Marcel heeft geen rijbewijs. Hij vertelt in een interview dat hij niet door de theorie komt.