Sterren op TV
Marcel Stevens Ex on the Beach

Auteur: Senna Reimink

Datum: 20 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Marcel Stevens bekend van Ex on the Beach

Marcel Stevens is bekend van Ex on the Beach. Marcel is 25 jaar oud en in het dagelijks leven verdient hij zijn geld als model. In Ex on the Beach gaan we echter een heel andere kant van deze jongeman leren kennen. Gaat hij proberen één van zijn exen terug te krijgen of is hij puur uit op wraak in Ex on the Beach?

Marcel Stevens van Ex on the Beach

Marcel Stevens is bekend van Ex on the Beach seizoen 8. Deze jongeman is afkomstig uit Manchester en werkt als model. Hij is dan ook zeer positief over zichzelf. Zo omschrijft hij zichzelf als grappig, direct en vindt hij zichzelf er erg goed uitzien.Marcel heeft niet veel lange relaties gehad. “Mijn relatie-geschiedenis is een reeks van one-nighters.” Om vervolgens op te biechten: “Mijn langste relatie duurde ooit twee jaar, maar is al lang geleden beëindigd.” We blijken met Marcel dan ook echt te maken te hebben met een ware hartenbreker.

Marcel legde bij MTV ook alvast uit waarom hij ervoor gekozen heeft om mee te doen aan Ex on the Beach. “De reden dat ik naar Ex on the Beach ben gekomen, is om wat zon mee te pakken. En misschien vind ik wel iemand die we langere tijd kan vermaken.”

Marcel Stevens is te volgen via Instagram.