Sterren op TV
Marcel Sommerville Love Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 26 maart 2018

Marcel Somerville doet mee aan Love Island

Marcel Sommerville doet mee aan Love Island. Deze muziekproducer gaat in het programma van ITV2 op zoek naar de ware liefde. Marcel komt bij verschillende vrouwen terecht, maar eindigt uiteindelijk met Gabby Allen. Met haar wint hij het programma niet, maar de twee zijn wel nog altijd samen.

Marcel Sommerville in Love Island

Marcel Sommerville doet mee aan Love Island. Marcel is 31 jaar oud en in het dagelijks leven werkzaam als muziekproducer. “Een leuk weetje aan mij is dat ik vroeger bij Blazin’ Squad zat”, zo gaf hij al snel toe. “Mijn tijd bij Blazin’ Squad was waanzinnig. Ik ben een ex-popster op zoek naar liefde.”

Marcel is inmiddels alweer bijna een jaar vrijgezel en dat is niet zonder reden. Hij vindt het namelijk moeilijk om zich te binden. “Soms dwalen m’n ogen af en soms m’n lichaam ook. Ik zoek een zelfverzekerde meid, met een vlotte babbel, zoals ik. Ik word blij van rondingen. Ik geef m’n karakter een 11, maar m’n uiterlijk een 10-“, aldus Marcel. Hij raakt zijn hart uiteindelijk kwijt aan Gabby Allen. De twee eindigen als vierde koppel in Love Island, maar zijn vandaag de dag wel nog steeds dolgelukkig met elkaar. Liefde heeft hij dan ook zeker gevonden in het programma.

➡ Bekijk Love Island terug en vooruit op Videoland

Marcel Sommerville is te volgen via Instagram.

Deelnemers Love Island seizoen 3: Sam Gowland | Kem Cetinay | Olivia Attwood | Camilla Thurlow | Amber Davies | Montana Brown