Sterren op TV
Christel Marcel Married at First Sight

Marcel en Christel koppel in Married at First Sight

Marcel en Christel vormen een koppel in Married at First Sight. Al in de eerste aflevering wordt de match omschreven als één met een scherp randje. Het is dan ook maar zeer de vraag of de twee het wel met elkaar uit zullen houden. De deskundigen zijn namelijk enigszins bang of Marcel een vrouw als Christel, die gezien wordt als een echte controlfreak, wel aan kan.

Marcel en Christel in Married at First Sight

Marcel en Christel doen mee een Married at First Sight. Christel is 46 jaar oud, afkomstig uit Rotterdam en werkzaam als croupier in het casino. Op jonge leeftijd stapte ze in het huwelijksbootje, maar het huwelijk liep stuk. Sindsdien is ze happy single, al zou ze nu toch wel weer graag een soul mate tegen het lijf lopen. Voor Christel zijn de afgelopen jaren niet vlekkeloos verlopen. Zo heeft ze onder meer borstkanker overwonnen.

Christel wordt gematcht aan Marcel. Marcel is 39 jaar oud, afkomstig uit het Hoge Noorden en tegenwoordig werkzaam als rij-instructeur voor de politie. Vroeger werkte hij nog als motoragent, maar nadat hij betrokken raakte bij een ernstig ongeval verloor hij zijn carrière én relatie. Hij is nu alweer twee jaar single en zou graag weer een leuke vrouw in zijn leven tegen komen. “Ik neem dit experiment bloedserieus, want het lijkt me gewoon een hartstikke leuk avontuur. Ik ben benieuwd wat de wetenschap voor mij kan betekenen. Dat is hetgeen wat mij triggert.”

Marcel en Christel perfecte match?

Het is zeer de vraag of Marcel en Christel wel de perfecte match zijn. De deskundigen noemen tenslotte twee twijfelpunten. Ten eerste kan het leeftijdsverschil een issue worden. Christel is 5,5 jaar ouder dan Marcel. Daarnaast wordt Christel gezien als een echte control freak. “Ze heeft een aantal gedragspatronen laten zien, die zijn gewoon opvallend.”

Christel wilde bijvoorbeeld niet dat de deskundige haar haar eruit trok, dat wilde ze zelf doen. “Zij laat wel continu zien, zij wil controle houden. Zij wil steeds in controle zijn. Je kunt dat zien als dominantie, maar dit gaat een stap verder. Dat vind ik heel lastig in een match, als een vrouw zo extreem dominant is. Welk type man zet je daar tegenover.” Toch hopen de deskundigen dat Christel en Marcel toch een succesvol koppel worden. Uiteindelijk is het echter niets geworden tussen Marcel en Christel. Dat hij een Gronings accent heeft en niet lang genoeg is in haar ogen, kon zij maar niet aan wennen. Ze zijn dan ook weer gescheiden.