Sterren op TV
Marc-Junior doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch 2023

Marc-Junior doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch 2023

Marc-Junior doet mee aan seizoen 9 van ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Naar verwachting zal hij samen met Joey en Janey één van de smaakmakers van dit seizoen worden. Inmiddels is Marc-Junior ook te boeken als dj. Hij doet hiermee Harrie Snijders en Elias Giannoccaro na. Zij deden ook mee aan ‘Ex On The Beach’, wanneer ze verder gingen als dj.

Inhoudsopgave

Marc-Junior original in Ex On The Beach Double Dutch

Marc-Junior is al vanaf de eerste aflevering te zien in seizoen 9 van ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Dit seizoen is hij één van de acht originals. Janey, Dylan, Michelle, Joey, Jonna, Giogina en Ellen zijn de andere originals die meedoen aan deze realityserie. Volgens de programmamaker zelf wordt dit het leukste seizoen ooit. We wachten dus in spanning af.

Janey is bekend met Junior
© Instagram

Janey is bekend met Junior

De 21-jarige Janey is inmiddels wel bekend met de ‘Junior’ van Marc-Junior. In de eerste twee dagen in de villa had het stel 15 keer geslachtsgemeenschap. Ze nemen er in ieder geval wel van! En dat snappen we wel. Je doet toch niet voor niks mee aan ”Ex On The Beach Double Dutch?’.

Ellen doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch 2023 (1)
© Instagram

Ook interesse in Ellen

Ondanks Marc in de eerste twee dagen 15 keer het bed deelde met Janey, bleek hij ook interesse te hebben in Ellen. Toen Joey haar vertelde dat hij geen interesse meer in haar had, wilde Marc zijn kans pakken. Dit is uiteindelijk niet gelukt, Marc-Junior bleef Janey trouw.

Cinta-ex-van-Joey-in-Ex-On-The-Beach-Double-Dutch
© MTV Nederland

Op date met Cinta

In de tweede aflevering van het programma kwam Joey’s ex Cinta het strand op lopen. Zij mocht kiezen of ze met haar ex of met Marc-Junior op date ging. Ze koos uiteindelijk voor de laatstgenoemde optie. Ook had ze een extra power.

Ze mocht in de villa bepalen naast wie ze sliep. Haar ex of haar date. Cinta, koos ervoor om naast haar date te slapen. Daar kwam uiteindelijk niks van omdat Janey en Marc-Junior die avond nog seks hadden.

Marc-Junior en Megan
© Instagram

Marc-Junior en Megan

Toen Dylans zijn ex Megan de villa binnen kwam, was Marc-Junior direct dolgelukkig. Hij kende haar namelijk van tv. Marc, vond Megan extreem aantrekkelijk. Nadat zij de eerste avond het bed deelde met Joey, was Marc-Junior de volgende dag aan de beurt. Hij heeft hier zeker van genoten.