Sterren op TV
Marc-Junior en Megan delen het bed

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 31 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Marc-Junior en Megan delen het bed

In de derde aflevering van ‘Ex On The Beach Double Dutch’ was te zien dat Marc-Junior en Megan het bed deelden. Een dag ervoor lag Megan nog met Joey in bed, hier was ze al snel op uitgekeken.

Ze leken beiden enorm te genieten en vonden het achteraf goede seks. Toen Megan het strand op kwam lopen, was Marc-Junior direct onder de indruk. Dat geldt overigens ook voor Joey.

Megan en Marc-Junior vinden elkaar erg aantrekkelijk
© Instagram

Inhoudsopgave

Megan en Marc-Junior vinden elkaar erg aantrekkelijk

Vanaf het eerste moment dat ze elkaar zagen vonden Marc-Junior en Megan elkaar extreem aantrekkelijk. Toen de bloedmooie Megan op date mocht met Joey, baalde hij hier enorm van.

Uiteindelijk was het de tweede avond wel raak voor Marc-Junior. DIt alles was te zien in derde aflevering van ‘Ex On The Beach Double Dutch’.

Megan is de ex van Dylan (1)
© Instagram

Megan is de ex van Dylan

De prachtige Megan is de ex van Dylan van der Wal. Ze hadden een jaar lang een knipperlichtrelatie. Het is uitgegaan omdat Megan is vreemdgegaan op Dylan. Toen ze op vakantie was in Dubai ging ze er met een andere man van door.

‘Ex On The Beach Double Dutch’, is niet het enige programma waar Megan aan meegedaan heeft. Ze deed eerder mee met onder andere Love Island’ en ‘Temptation Island’. Aan het laatstgenoemde programma deed ze mee met haar toenmalige vriend Kevin.

Marc-Junior en Janey hadden het ook gezellig
© Instagram

Marc-Junior en Janey hadden het ook gezellig

Ook Marc-Junior en Janey hadden het erg gezellig. In de eerste twee dagen in de villa had het stel 15 keer seks. Ook daarna hebben ze het nog verschillende keren gedaan.

Marc-Junior heeft samen met Janey nog in de ‘hut’ geslapen. Zelfs hier hadden ze seks. Dit ging ten koste van Ellen. Omdat zij gefrustreerd was, ging ze meedoen met Michelle en Dylan, het eerste trio van ‘Ex On The Beach Double Dutch’ is geboren.