Sterren op TV
Mara Boer David Boer Zoekt Vrouw BZV

Mara schrijft boer David van Boer Zoekt Vrouw

Mara heeft een brief geschreven aan boer David van Boer Zoekt Vrouw. Gelijk toen ze de oproep zag van de boeren voor een gloednieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw kroop ze direct in de pen om binnen één week na de uitzending al haar brief naar boer David te kunnen versturen. David was erg onder de indruk van haar brief en ook de speeddate verliep naar wens. Mara mag dan ook terugkeren voor een volgende date met David.

Inhoudsopgave

Mara maakt indruk op boer David

Mara heeft met haar brief aan boer David in Boer Zoekt Vrouw direct een goede indruk gemaakt. “Je hebt echt een super leuke brief geschreven. Je hebt heel goed geluisterd, dat vond ik echt erg fijn om te lezen. Ambitieus, spontaan, sociaal, echt super”, vertelde David.

“Maar dat vond ik ook van jou. Hoe enthousiast jij van dingen kan worden, dat heb ik ook. Vandaar dat ik hem geschreven heb, ik vond je echt zo leuk”, reageerde Mara. Na afloop was boer David in zijn nopjes. “Mara is echt leuk, precies wat ik er van verwacht had in de brief.”

Mara weet weinig van het boerenleven

Boer David timmert hard aan de weg om zijn varkenshouderij op orde te kunnen krijgen. Of Mara daar echt bij kan helpen, is de vraag. “Ik heb weinig ervaring met het boerenleven. Wel kan ik me een voorstelling maken hoe het zal zijn, omdat ik uit een gebied kom waar veel tuinbouwbedrijven zijn. Beetje dezelfde tak van sport”, vertelde Mara op de officiële website van Boer Zoekt Vrouw. Ze staat wel voor alles open. De verpleegkundige liet ook nog even weten wat ze in een partner zoekt. “Iemand die er altijd voor me is en met wie ik alles kan delen en me toch vrijlaat in de dingen die ik doe.”

Mara op date met boer David

Mara was één van de gelukkige die kon rekenen op een date met boer David. Samen met de andere vrouwen gingen ze eten. “Hij heeft je uitgekozen, dan blijf je wel de hele tijd aan hem denken”, gaf de 23-jarige Mara toe. Daarna mocht ze het hoofd van David boetseren. “Ik heb wel geprobeerd om zijn blik te vangen. Ik had wel het idee dat dat een aantal keer lukte.” Mara hoorde net als Jorien en Susanne dat ze mee mocht naar Roemenië, waar David inmiddels in een huis met zwembad woont. Mara, die nog bij haar ouders thuis woont, hoopt de boer daar beter te leren kennen. Dat is haar zeker gelukt, want ze bleef als laatste met David over.