Sterren op TV
Manuel Broekman

Auteur: Senna Reimink

Datum: 22 september 2015

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Manuel Broekman Spuit en Slikt

Vraag honderd tienermeisjes wie zij de knapste Nederlander vinden en met regelmaat wordt de naam Manuel Broekman genoemd. Manuel Broekman is hot. Als presentator, als acteur, als model én als dj.

Hij moet de meisjes van zich af slaan. Ze komen met hordes tegelijk en allemaal willen ze met hem trouwen. Niet zo gek ook, want Manuel heeft een uiterlijk om van te watertanden. Voor de dames die verliefd zijn op Broekman is er goed nieuws. Hij heeft namelijk wel eens laten weten dat hij best wel van onenightstands houdt.

DJ Manuel Broekman

Manuel Broekman doet het niet alleen goed als acteur, presentator en model, hij timmert inmiddels ook behoorlijk aan de weg als dj. Samen met Géza Weisz vormt hij een duo en hiermee reizen ze inmiddels al heel Europa door om een setje te draaien. Wie Broekman dus graag een keer van dicht bij wil zien moet snel een festival bezoeken waar Manuel & Géza op het programma staan.

Op dit moment doet Manuel Broekman het dus zeer aardig als dj, maar dat wil niet zeggen dat zijn carrière als acteur en presentator op een laag pitje staat. Hij is gelukkig ook nog genoeg te zien op de beeldbuis. Hij moet nog dertig jaar worden, maar Manuel Broekman heeft al de nodige ervaring opgedaan.

Manuel Broekman als presentator en acteur

Tien jaar na zijn geboorte in Amsterdam maakte Broekman al zijn acteerdebuut in Madelief. Daarna is het eigenlijk rap gegaan met het multitalent, maar vanaf 2006 is hij echt skyhigh gegaan. Hij speelde in Sprint, kreeg een bijrol in Voetbalvrouwen en toen hij in 2010 zijn opwachting maakte in de razendpopulaire serie Feuten lag de wereld helemaal aan zijn voeten.

Met name de azuurblauwe ogen van Manuel Broekman zorgen voor een bijzonder effect op vrouwen. Inmiddels is hij ook te zien geweest in verschillende films zoals Feuten: Het Feestje, Verliefd op Ibiza en Homies. Daarnaast presenteert Manuel Broekman natuurlijk ook het BNN-programma Spuiten en Slikken!

Wil je geen foto meer missen? Volg Manuel Broekman dan op Facebook, Twitter en Instagram!