Sterren op TV
Manouk Pheifer The Voice Kids

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Manouk Pheifer uit The Voice Kids

Manouk Pheifer is te zien in The Voice Kids. Deze jonge zangeres schreef zich in om auditie te komen doen en schopte het uiteindelijk tot de Blind Auditions van het programma. Manouk zong het liedje Geef Mij Nu Je Angst van Guus Meeuwis.

Manouk Pheifer uit The Voice Kids

Manouk Pheifer zingt in The Voice Kids. De veertienjarige zangeres uit Vlaardingen weet precies waarom ze meedoet aan de talentenjacht voor kinderen. “Ik doe mee aan The Voice Kids omdat het me super leuk lijkt om überhaupt voor die stoelen te staan. Het lijkt me ook een hele leuke ervaring.”

“Ik hoop natuurlijk dat ik The Voice Kids win, omdat je dan een beetje bekend wordt en misschien ontmoet ik dan wel Shawn Mendes”, vertelde Manouk, die helemaal gek is van Shawn Mendes. Tijdens haar Blind Audition zong Manouk Geef Mij Nu Je Angst van Guus Meeuwis. Op het allerlaatste moment draaiden alle vier de stoelen om. Manouk koos uiteindelijk voor Team Douwe Bob.

Manouk Pheifer in Junior Songfestival

Manouk Pheifer deed eerder ook mee aan het Junior Songfestival. Daar koos ze voor het liedje Say You Won’t Let Go van James Arthur. Ze mocht Nederland uiteindelijk niet vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival, maar heeft zich nooit tegen laten houden en is altijd blijven zingen. Zo heeft ze ook al in meerdere musicals gespeeld, waaronder Kruimeltje en Peter Pan.

Manouk Pheifer is te volgen via Instagram en Facebook.

Een bericht gedeeld door ♡ (@manoukpheifer) op

Een bericht gedeeld door ♡ (@manoukpheifer) op

Een bericht gedeeld door ♡ (@manoukpheifer) op