Sterren op TV
Manouh D'haeyere Temptation Island verleidster

Auteur: Senna Reimink

Datum: 30 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Manouh D’haeyere verleidster Temptation Island 2017

Manouh D’haeyere lijkt op Temptation Island op het eerste gezicht een buitenbeentje. Tussen de zeer aanwezige verleidsters is de 22-jarige Belgische uit Sint-Eloois-Winkel bijna onopvallend, maar schijn bedriegt. Achter het lieve gezichtje blijkt een groot gevaar voor de stelletjes op Temptation Island te liggen.

Brekend hart zet gelijk kwaad bloed voor Manouh

Bij de aankomst op het eiland op Thailand is al direct duidelijk dat Manouh heel anders is dan je op eerste gezicht zou denken. Bij de aankomst op de boot maakt ze direct met haar handen een gebaar van een brekend hart. Haar missie als verleidster op Temptation Island is tenslotte om één van de mannen met een relatie aan de haak te slaan.

Het brekend hartje zet gelijk kwaad bloed. Lize, Rosanne, Lisa en Jolien reageren furieus. “Ik zweer, ik haat dat wijf. Lelijk wijf.” En over bloed gesproken, waarover heeft Manouh zelf ook nog een goede tekst. “Ros bloed neukt goed, dat zeggen ze, hè.”

Collega’s gaven Manouh op voor Temptation Island

In aanloop naar de eerste uitzending van Temptation Island heeft Manouh D’haeyere al van zich doen spreken door een interview in Het Nieuwsblad. Daarin liet ze weten dat haar collega’s van de Izegemse Jeugddienst haar hebben opgegeven. “Ze zeiden af en toe ‘Je zou je moeten inschrijven, Manouh’. Ik heb nooit echt nee gezegd en dus hebben zij het dan maar voor mij gedaan.”

Wat volgde was een flinke strijd. Want het gaat er op het eiland misschien heet aan toe, het proces om er te komen is net zo zwaar. Er komen namelijk flink wat slopende selectierondes aan te pas voor de verleidsters in het vliegtuig naar Azië mogen stappen. In Het Nieuwsblad wordt Manouh omschreven als een stil en naturel meisje, maar schijn bedriegt dus. “Ik luister graag en in tegenstelling tot wat veel mensen denken, hebben mannen vaak ook gewoon graag dat iemand eens echt naar hen luistert.”

De andere verleidsters uit Temptation Island 2017 zijn Bo, Saartje, Rowena, Danyla, Parastoo, Pommeline en Ashley.

Manouh D’haeyere is te volgen via Instagram en Facebook.