Sterren op TV

Wie is de man van Corinne Ellemeet?

Wie is de man van Corinne Ellemeet? De Nederlandse politica namens de partij D66 heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze getrouwd is, maar met wie precies is helaas niet bekend. Ze hebben samen twee zoontjes en wonen in Abcoude.

Wie is de man van Corinne Ellemeet?

Corinne Ellemeet zag voor het eerst het levenslicht in Rotterdam, in 1976. Ze heeft in haar jeugd ook nog drie jaar lang op Bonaire gewoond én een tijdje in Italië, waar ze zelfs heeft gestudeerd, maar het gros van haar jongere jaren spendeerde ze in Wassenaar. Ze draagt overigens het predicaat ‘jonkvrouw’ omdat ze lid is van de adellijke familie De Jonge.

Corinne Ellemeet politica D66

In 2000 studeerde Corinne Ellemeet af van het Smith College en haar eerste job was als beleidsmedewerkster bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ze belandde derhalve al vrij vroeg in de wereld van de politiek. Na baantjes bij de gemeente Amsterdam, in de directie van de Westergasfabriek en bij de de twaalf Provinciale Milieufederaties debuteerde ze in 2015 in de Tweede Kamer namens de politieke partij GroenLinks.

Het is niet bekend wanneer haar man precies in haar leven kwam, maar we weten wel dat ze inmiddels al jarenlang met hem getrouwd is, en dat ze samen twee zoontjes hebben. Daarmee wonen ze in het altijd gezellige Abcoude.

Corinne Ellemeet is getrouwd en heeft twee zoons

Op haar profielpagina bij de D66 lezen we verder: ‘Corinne houdt van de zee en van dansen. Met haar kinderen speelt ze het liefst Mastermind en Cluedo. Eén van haar meest ingevoerde Google search opdrachten is: ‘Michelle Obama fashion.”

De man van Corinne Ellemeet mag zich dan ook regelmatig verheugen op de fraaie outfits van zijn vrouw, die daarmee het sterke karakter van idool Michelle Obama uitstraalt.

Geplaatst door Corinne Ellemeet op Woensdag 16 december 2020

Wij zijn er klaar voor!

Geplaatst door Corinne Ellemeet op Dinsdag 19 september 2017