Sterren op TV

Wie is de man van Attje Kuiken?

Wie is de man van Attje Kuiken? We weten in ieder geval dat de politica van de Partij van de Arbeid (PvdA) getrouwd is, en dat ze ook al een dochter heeft met haar geliefde, maar wie de man in kwestie precies is, is niet bekend.

Wie is de man van Attje Kuiken?

Attje Kuiken is in Groningen geboren, in oktober 1977. Inmiddels woont ze echter in Breda, samen met haar man en haar dochtertje. Laatstgenoemde is zelfs in Breda geboren. “Kinderen zijn dan ook mijn grootste drijfveer als Kamerlid. Zij zijn kwetsbaar”, vertelde de mama al eens. Een andere manier waarop ze daar achter kwam, was toen haar vader haar moeder verliet toen die nog zwanger was van Attje. Ze heeft hem uiteindelijk één keer ontmoet, meer niet.

Attje Kuiken is getrouwd en heeft een dochter

“Ik heb niet zozeer een vaderfiguur gemist. Mijn moeder en ik hebben het ook heel fijn gehad. Er waren alleen wel veel financiële zorgen en dat doet wat met een mens; niet zozeer met mij, maar je voelt die spanning over of je het redt. Ik voel me wel heel erg verbonden met kinderen die er alleen voor staan in bepaalde wijken. Geldzorgen maken dat je nooit onbevangen bent en dat is wat het doet”, zei een openhartige Attje Kuiken daarover in het Algemeen Dagblad.

Inmiddels heeft ze het alles achter zich gelaten en woont ze als noorderling al jarenlang zielsgelukkig in het zuiden samen met haar man. De ‘cultuurshock’ was wel even moeilijk, erkent Attje. “De verschillen zijn groot. In Brabant moet je elkaar echt leren kennen via het netwerk. Maar ze zijn er ook lief en Bourgondisch, en vertoeven in een warm nest. Brabant is thuis.”

Attje Kuiken in Tweede Kamer namens Partij van de Arbeid (PvdA)

Attje Kuiken zit inmiddels al meer dan dertien jaar in de Tweede Kamer namens de Partij van de Arbeid (PvdA). Na het aftreden van Diederik Samson werd ze fractievoorzitter bij de partij. Bij de Tweede Kamerverkiezingen in 2017 stond Kuiken op de zesde plek van de kandidatenlijst. Maar waar ze ook staat; de man van Attje Kuiken zal immer trots op haar zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Attjekuiken (@kuikenattje)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Attjekuiken (@kuikenattje)