Sterren op TV
Malin Andersson Love Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Malin Andersson bekend uit Love Island

Malin Andersson is bekend uit Love Island. In 2016 besloot deze 23-jarige jongedame uit Milton Keynes mee te doen aan het programma. Ze was één van de eerste dames die plaatsnam in de villa. Haar uiteindelijk doel was natuurlijk om er als winnares van het programma vandoor te gaan. Om dat te bereiken moet je samen met een man een koppel vormen om in de villa te mogen blijven. Het koppel dat door de kijkers uiteindelijk wordt gekozen als leukste koppel, wint het programma.

Malin Andersson in Love Island

Malin Andersson deed in 2016 mee aan Love Island. De 23-jarige jongedame uit Milton Keynes is in het dagelijks leven werkzaam als make-upartist. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen stelde ze zichzelf gelijk voor: “Ik ben geen spriet, ik ben trots op mijn rondingen. Ik ben lekker gevuld en heb een flinke kont”, benadrukte ze nog even.

“Mijn Sri Lankaanse moeder zegt altijd: Malin, wanneer neem je een leuke jongen mee, een goeie man? Is dat racistisch? Kan ik dat zeggen?”, vervolgde ze haar verhaal. Ook haar exen kwamen ter sprake. “Ik heb voor twee vliegmaatschappijen gevlogen. Mijn exen waren piloot. Ik ben helaas geen lid van de Mile High Club.” Over aandacht heeft deze dame op straat nooit te klagen, maar makkelijk met vriendjes is ze niet. “Ik ben erg bezitterig, ik wil op zijn profielfoto. Hij moet zijn vrienden en familie over me vertellen.” Een eerdere poging op Tinder pakte niet goed uit voor Malin. In Love Island kan ze het opnieuw proberen.

➡ Bekijk Love Island terug op Videoland

Malin Andersson en haar moeder

Malin Andersson heeft het de laatste tijd zeker niet makkelijk gehad. In november 2017 maakte ze bekend dat haar geliefde moeder was overleden aan kanker. Twee keer eerder had ze de ziekte verslagen, maar de derde keer moest ze zich gewonnen geven. Eerder raakte Malin al haar vader kwijt aan huidkanker. Ook hij had de ziekte twee keer verslagen.

Toen Malin erachter kwam dat haar moeder ziek was, besloot ze haar haar af te knippen om haar moeder te steunen. Dat is ook duidelijk terug te zien aan haar huidige foto’s, waarop Malin kortharige kapsels heeft.

Malin Andersson is te volgen via Instagram en Twitter.

De andere deelnemers aan Love Island seizoen 2 zijn: Daniel Lukakis | Scott Thomas | Nathan Massey | Tom Powell | Sophie Gradon | Malin Andersson | Olivia Buckland | Zara Holland | Rykard Jenkins | Cara De La Hoyde