Sterren op TV
Madilia Sarwary Utopia Beauty Vlogger

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 juni 2017

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2017

Madilia Sarwary beautykenner en inwoonster Utopia

Madilia Sarwary is inwoonster van Utopia. Deze 29-jarige jongedame weet je alles te vertellen over beauty. Ze heeft niet voor niets haar eigen YouTube-kanaal geopend om het één en ander te vertellen over onder meer make-up en shoppen. Nu wil ze ook graag in Utopia laten zien dat ze een bijdrage kan leveren in het huis. Dat doet de docent Gezondheidszorg en Welzijn op haar eigen manier en met hetgeen waar ze goed in is.

Wie is Madilia Sarwary?

Madilia Sarwary is inwoonster van Utopia. Ze is 29 jaar oud en woonachtig in Nijmegen. Ze is echter niet in Nederland geboren. In Kabul liggen de roots van deze Armeens-Afghaanse dame. Sinds haar twaalfde woont Madilia in Nederland en hier timmert ze hard aan de weg om haar doel te bereiken.

Madilia wil namelijk niets liever dan een bekende YouTuber worden. Ze heeft al een eigen YouTube-kanaal, maar dat loopt nog niet heel hard. Nu ze dagelijks te zien is in Utopia hoopt ze dat haar carrière op YouTube een stuk beter zal gedaan. Als ze andere klusjes overhoudt aan haar avontuur, bijvoorbeeld een presenteerklus op tv, dan vindt Sarwary dat ook geweldig.

Madilia Sarwary in Utopia

Madilia Sarwary heeft in Utopia haar eigen idealen. Ze vindt het belangrijk dat er geld binnengehaald gaat worden en daar wil ze zelf op meerdere manieren een bijdrage aan leveren. Zo wil Sarwary haar eigen beautysalon openen en aan de slag met het geven van workshops in het kader van make-up en patisserie.

Ook wil Madilia beautyvideo’s gaan maken, net als ze zelf al doet op YouTube. Het is duidelijk dat de 29-jarige Madilia een bezige bij gaat zijn in Utopia en zulke inwoners lijkt het programma uit SBS6 wel te kunnen gebruiken. Mogelijk ziet Madilia na haar avontuur in Utopia haar andere droom wel uitkomen.

Madilia Sarwary is te volgen op YouTube, Facebook en Instagram.