Sterren op TV
Maddy Schoolderman vriendin Klaas-Jan Huntelaar

Auteur: Senna Reimink

Datum: 6 september 2017

Laatst Geüpdatet: 15 februari 2023

Maddy Schoolderman is de vrouw van Klaas-Jan Huntelaar

Maddy Schoolderman is de vrouw van Klaas-Jan Huntelaar. De spits keert in het seizoen 2017-2018 terug in de Eredivisie bij Ajax en dus zullen we ook Maddy weer in de Johan Cruijff ArenA kunnen bewonderen.

Klaas-Jan Huntelaar en Maddy Schoolderman kenden successen in Gelsenkirchen

Huntelaar werd groot in de Nederlandse competitie bij sc Heerenveen en Ajax en verdiende zo een transfer naar de grootmacht Real Madrid. Dat bleek al snel een niveautje te hoog voor de goalgetter. In het Santiago Bernabéu kwam hij niet heel veel aan spelen toe en al snel mocht hij inrukken. Via AC Milan kwam hij terecht bij het Duitse Schalke 04. Daar kende de spits juist wel weer grote successen: hij scoorde ontzettend veel doelpunten in Gelsenkirchen.

Maddy Schoolderman, tegenwoordig Maddy Huntelaar natuurlijk, staat Klaas-Jan al heel erg lang bij. In het jaar 2000 leerden de twee elkaar kennen en gelijk was het dik ‘aan’. Maddy is lerares van beroep en werkte op de Mytylschool in Amsterdam toen Klaas-Jan zijn doelpunten maakte voor Ajax. Toen bleek dat de voetballer wel heel erg getalenteerd was, stopte zij met werken en verhuisde ze mee naar Madrid en Milaan. Huntelaar en zijn vriendin hebben vier kinderen: drie zonen, Jim, Sep, Axel, en één dochter, Puck.

Vrouw Huntelaar houdt van anonimiteit

In het seizoen 2016-2017 kwam Klaas-Jan niet zo heel veel meer aan voetballen toe bij Schalke 04. Dit had te maken met verschillende pijntjes en blessures, maar ook is de voetballer al aardig op leeftijd. Daarom staat hij nu weer onder contract bij zijn oude liefde Ajax.

Niet als eerste centrumaanvaller overigens, want de Amsterdammers hebben al gecommuniceerd dat hij het moet doen met een rol achter Kasper Dolberg. Nu is de vraag natuurlijk of Huntelaar, die zich in het verleden een haantje toonde, daarmee kan leven. Vrouw Maddy houdt juist wel van een rol in de schaduw: zij is absoluut niet actief op social media.

Maddy Schoolderman kun je volgen via Facebook.

© Instagram