Sterren op TV
Maarten Michelle Boer Zoekt Vrouw BZV

Maarten voor Michelle in Boer Zoekt Vrouw

Maarten is voor Michelle te zien in Boer Zoekt Vrouw. Toen Maarten de beelden zag van Michelle, was hij direct verbaasd. Toch was Maarten in eerste instantie niet zelf van plan een brief te schrijven. Hij liet het over aan zijn moeder en zus, totdat hij te horen kreeg dat hij toch écht zelf een brief moest schrijven. Weliswaar één dag na de deadline wist hij alsnog het hart van Michelle te raken.

Maarten in Boer Zoekt Vrouw

Maarten is te zien in Boer Zoekt Vrouw. Toen hij zag dat Michelle met haar champignonkwekerij op zoek was naar een leuke man, wist hij dat hij actie moest ondernemen. “Zit ik nou serieus BzV te kijken? Naja doorspoelen naar Michelle dan maar. Wacht, is dat Michelle? Wat een vrouw! Kan ik mailen of moet ik schrijven..?”, was de eerste reactie van Maarten toen hij de boerin zag.

Toch had hij aardig wat moeite met de brief. “Mijn moeder en zus hebben ook een brief gestuurd. De redactie belde me toen met de mededeling dat kandidaten toch echt zelf een brief moesten schrijven, snel. Binnen een paar uur heb ik de brief met foto’s via de mail verstuurd. Wel een dag na de deadline.” Desondanks mocht hij toch meedoen aan Boer Zoekt Vrouw en wist hij het al te schoppen tot de logeerweek.

Maarten en Michelle

Het is de vraag of Maarten ook echt het hart van Michelle kan veroveren. Ze lijkt in ieder geval alvast aardig te passen in wat hij graag in een partner ziet: “Humor, iemand die mij motiveert als het nodig is en andersom, liefde en een maatje”, beschreef Maarten al op de officiële website van Boer Zoekt Vrouw.

En zijn toekomstdroom? “Samen met de liefde van je leven een gezin stichten, een plekje vinden en doen waar je plezier in hebt”, aldus Maarten. Het is de vraag of hij dat mogelijk al vindt in Boer Zoekt Vrouw. Tot op heden lijken hij en Michelle het goed met elkaar te kunnen vinden.