Sterren op TV
Maarten, Elise en Kai Haarlem vtwonen verbouwen of verhuizen

Auteur: Senna Reimink

Datum: 14 november 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Maarten, Elise en Kai uit Haarlem in vtwonen: verbouwen of verhuizen

Maarten, Elise en Kai uit Haarlem doen mee aan vtwonen: verbouwen of verhuizen. Het gezin heeft al drie jaar een woning in een populaire straat in Haarlem. Inmiddels zijn ze het er echter wel over eens dat er het één en ander moet gebeuren aan de woning. De grote vraag is alleen: Gaat het stel voor verbouwen of verhuizen?

Maarten en Elise in vtwonen: verbouwen of verhuizen

Maarten en Elise begrijpen als geen ander dat er iets moet gebeuren aan hun huis. Het stel, dat inmiddels de trotse ouders is van éénjarige zoon Kai, staat voor een flinke klus. Het huis waar ze in wonen was vroeger een doorgang voor paarden en koeien, maar nu al ruim een eeuw omgebouwd tot woning. Toch is het huis nog niet echt af en zeker niet kindvriendelijk genoeg en daar moet verandering in komen.

Elise wil het huis graag verbouwen, omdat ze dolgelukkig is geworden in de populaire straat in Haarlem. Maarten daarentegen heeft het wel gehad met het huis dat in zijn ogen onpraktisch is ingedeeld. Hij wil dan ook verhuizen naar een huis met meer licht en dat wat breder is. In vtwonen: verbouwen of verhuizen gaan we zien of het verbouwen of verhuizen wordt.

Meer vtwonen
Wendy en Quincy in vtwonen: zelf aan de slag
Merel en Pieter uit Aalsmeer in vtwonen: verbouwen of verhuizen