Sterren op TV
Lynn Lybaert Temptation Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 28 februari 2017

Lynn Lybaert duikt op in Temptation Island

Lynn Lybaert verschijnt regelmatig op televisie en in 2017 was dat in Temptation Island. Daarvoor was de Belgische al regelmatig op de buis te spotten, bijvoorbeeld als deelneemster aan Hot Summer. Lynn maakte in Temptation Island haar entree via een date met Jefferson.

Lynn Lybaert in Temptation Island

Lynn Lybaert doet mee aan Temptation Island als verleidster, maar zij stroomde later in dan de andere mooie dames. De mannen met een relatie moesten kiezen voor een date. Twee mannen (Merijn en Herbert) kozen voor het bekende, terwijl Jefferson en Niels voor een verrassing ging. Voor Jefferson bleek Lynn Lybaert die verrassing te zijn. Ze dook op in Temptation Island terwijl ze in een minuscule bikini aan het douchen was en Jefferson binnenstapte.

Jefferson was gelijk onder de indruk van Lynn. “Die is wel knap, hè. Daar ga ik niet over liegen, of zo. Ze heeft van die kleine oogjes die blinken. Dat is wel leuk.” Dat Jefferson de eerste gelukkige is om op date te mogen met Lynn Lybaert wil niet zeggen dat zij de rest van Temptation Island aan elkaar verbonden zijn. Na de date voegde Lynn zich bij de andere verleidsters. Naast Lynn was ook Natascha nieuw bij de groep en dus nam voor de dames de concurrentie toe om een man aan de haak te slaan, terwijl voor de mannen juist nog meer keuze was. Nog meer risico om vreemd te gaan dus.

De andere verleidsters uit Temptation Island 2017 zijn Bo, Saartje, Rowena, Danyla, Manouh, Pommeline en Ashley.

Lynn Lybaert in Hot Sumer

Lynn Lybaert verscheen in 2016 via Hot Summer al eens op televisie. Dat was een programma van Secret Circle, de televisiezender van Zimra Geurts. Het is een semi-erotische zender en dus was er mede vanwege het gedrag van Lynn in Hot Summer genoeg te doen om het programma. De drank vloeide er rijkelijk en ook in Hot Summer werd er gestreden om de aandacht van mannen.

Gezien het feit dat Lynn na Hot Summer in Temptation Island opduikt is het duidelijk dat de Vlaamse, toentertijd 24 jaar, wil doorbreken in de televisiewereld. Ze staat ook geregistreerd als model en kreeg al verschillende klussen. Ze deed zelfs al mee aan een wedstrijd. Als studente probeerde Lynn om uitgeroepen te worden tot knapste studente van Vlaanderen. Ze won de wedstrijd uiteindelijk niet, maar de blondine met sproeten behaalde wel haar diploma kleuteronderwijs van de Arteveldehogeschool in Gent.

Volg Lynn Lybaert op Facebook

Geplaatst door Lynn Lybaert op maandag 20 februari 2017

Ain’t no cloudy days when I see your face
I think it’s easy to see
That you’re the only one for me

Geplaatst door Lynn Lybaert op woensdag 11 maart 2015

Geplaatst door Lynn Lybaert op maandag 29 april 2013