Sterren op TV
Lynn in Ex On The Beach Double Dutch

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 12 juni 2023

Lynn in Ex On The Beach Double Dutch

Lynn, kwam in de vierde aflevering van Ex On The Beach Double Dutch 2023 als nieuwe ex het strand op. De blondine is de ex van Joey, ze is niet de enige die met Joey het bed heeft gedeeld.

Ook Megan, Ellen en Cinta hebben het met hem gedaan. In het dagelijks leven reist Lynn veel en is ze  vaak op festivals te vinden.

Lynn als ex van Joey in Ex On The Beach Double Dutch
© Instagram

Inhoudsopgave

Lynn als ex van Joey in Ex On The Beach Double Dutch

De blonde Lynn die meedoet aan ‘Ex On The Beach Double Dutch’ kwam als ex van Joey het strand op. Haar ex Joey zat samen met Jonna en Michelle op het strand. De meeste kijkers hadden verwacht dat er een ex van Michelle kwam, dat bleek toch niet te zijn.

Op date met Lex
© Instagram

Op date met Lex

Toen Lynn in de villa was, mocht ze van ‘de tablet’ op date met Lex. Dit leken ze beiden erg leuk te vinden. Lex en Lynn mochten in een buggy door het water rijden. Het leek één van de leukste dates van dit seizoen.

De passies van Lynn
© Instagram

De passies van Lynn

Omdat de nieuwe ex vroeger erg dik was, is ze vaak in de sportschool te vinden. Ze heeft op dit moment een atletisch figuur. Daarnaast houdt ze van reizen. De ex van Joey bezocht onder andere Marrakesh, Zakynthos, Albufera, Cherso en Marbella.

Zo zag Lynn van Ex On The Beach Double Dutch er vroeger uit
© Instagram

Lynn was vroeger dik

Na lang speurwerk op het internet hebben we een foto gevonden van vroeger. Op haar zwaarste punt woog ze meer dan 150 kilo. Dat is nu wel anders. 5 keer in de week naar de sportschool gaan, heeft ervoor gezorgd dat ze 70 kilo is afgevallen.

Lynn heeft niks gedaan met Jonna

Lynn heeft niks gedaan met Jonna

Het is nu echt duidelijk: Lynn heeft niks gedaan met Jonna. Dat bevestigen oud-deelnemers Dusty en Lesley. Dusty, Lynn, Jonna en Lesley hadden met z’n 4e een boeking.

Het was de bedoeling dat Lesley en Jonna seks zouden hebben, omdat Lesley te moe was, hebben ze dit uiteindelijk niet gedaan. Dusty, heeft wel seks gehad met Lynn. Wellicht dat hij dit seizoen nog als ex het strand op komt lopen.

Jonna, valt sowieso niet in de smaak met de vrouwen, ook Janey gaf aan absoluut geen interesse te hebben.

Foto’s © Instagram