Sterren op TV
Lyanne Bierings Holland's Next Top Model HNTM

Lyanne Bierings doet gooi naar titel Holland's Next Top Model

Lyanne Bierings gaat in 2016 proberen om bekroond te worden tot Holland’s Next Top Model. Deze jongedame koos ervoor om zich in te schrijven voor HNTM en behoort tot de laatste twaalf deelnemers. Voor Bierings is het niet de eerste keer dat ze voor de camera verschijnt, zo prijkt ze al enige tijd op de website van Editorial Model Management met een aantal modellenfoto’s.

Lyanne Bierings in Holland’s Next Top Model

De negentienjarige Lyanne Bierings heeft dus al eens wat modellenklusjes gehad, maar 2016 is het jaar om alles serieuzer aan te pakken. Haar aanmelding voor deelname aan Holland’s Next Top Model is alvast een begin. De blondine, die hoopt dat haar droom om model te worden te verwezenlijken valt, behoort tot de laatste twaalf deelnemers van HNTM en stelde zich alvast voor in een video.

“Ik ben van plan om dit jaar te schitteren, wat voor mij heel erg goed uitkomt. Want zoals jullie zien doe ik dit jaar mee aan Holland’s Next Top Model”, vertelde Lyanne in haar voorstelvideo. Of Holland’s Next Top Model een eerste stap is om haar droom werkelijkheid te zien worden, is afwachten. De blondine lijkt er in ieder geval alles aan te doen om goed voor de dag te komen in het programma.

Wie is Lyanne Bierings?

Lyanne Bierings is negentien jaar jong en is woonachtig in Berkel en Rodenrijs. Haar roots liggen vooral in Zoetermeer, dat is namelijk de plek waar ze geboren werd. In 2016 ging Lyanne er – zoals ze zelf zegt: eindelijk – met haar HAVO-diploma vandoor. Of ze nog van plan is om een vervolgopleiding te beginnen, is niet bekend. De blondine heeft ook al de nodige werkervaring opgebouwd buiten de modellenwereld. Ze is namelijk al een tijdje werkzaam bij een marktkraam en verkoopt daar groente en fruit. Op YouTube vonden we van Lyanne ook een filmpje waarin te zien is dat ze meedoet aan Open Nederlandse Kampioenschappen. Ze was toentertijd onderdeel van het Nederlands Hapkido Team. Die video zie je hieronder.

Lyanne Bierings is te volgen via Instagram en Facebook.