Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 14 maart 2020

Laatst Geüpdatet: 21 april 2023

Hugo Kamp vriend van Estée Strooker

Hugo Kamp is de vriend van Estée Strooker, een Nederlandse televisiekok van onder meer 24Kitchen. Ze won in 2010 het kookprogramma Masterchef en zag haar carrière vanaf dat moment in rap tempo de lucht in schieten. Estée heeft inmiddels haar eigen restaurant en een eigen boek uitgebracht. Het is dus duidelijk dat deze dame, die geboren is in Didam en tegenwoordig in Arnhem woont, hard aan de weg timmert. Onder toeziend oog van een trotse vriend Hugo Kamp.

Inhoudsopgave

Hugo Kamp vriend Estée Strooker

Estée had eerder een relatie met Luuk de Haan, maar dat leek al een tijd uit. In augustus 2021 postte Estée een foto met Hugo Kamp en dit bevestigde de relatie tussen de twee. Ze lijken erg gelukkig samen met een glansrijke toekomst voor zich!

Luuk de Haan ex-vriend Estée Strooker

Estée Strooker woonde al een behoorlijke tijd samen met haar ex-vriend Luuk de Haan in Velp, nabij Arnhem in Gelderland. Het koppel heeft al sinds 2012 een relatie en deelt regelmatig liefdevolle kiekjes op social media. Ook Luuk weet wel het een en ander van eten af. Zo is hij samen met zijn broer Wiebe visboer. Het bedrijf van het duo heet Visbroertjes.

Estée Strooker in 24Kitchen

Estée Strooker is sinds 2014 een van de presentatrices op 24Kitchen. De op 17 november 1990 geboren Strooker komt daar voorbij in De Makkelijke Maaltijd en De Makkelijke Maaltijd on tour. Ook heeft ze daar haar eigen programma genaamd Vlees noch Vis, waar tot op heden twee seizoenen van zijn verschenen.

In dat programma laat Estée zien hoe zij een vegetarische maaltijd bereidt. Deze jongedame is namelijk dol op groenten. Estée Strooker kun je in de zomer van 2016 ook regelmatig voorbij zien komen in de Zomer Special op de kookzender. Daarnaast is ze sinds kort de presentatrice van Ten minste eetbaar tot.

Estée Strooker winnares Masterchef

Estée houdt al van jongs af aan van koken en dat leidde in 2010 tot een deelname aan Masterchef. Nadat ze in Parijs het een en ander had geleerd over voedsel tijdens een verkorte koksopleiding en stages bij toprestaurants, zette ze de stap naar het populaire kookprogramma. Uiteindelijk werd ze de eerste winnaar ooit van Masterchef.

Het leverde haar de nodige bekendheid op en binnen vijf jaar had ze haar eigen kookboek, haar eigen restaurant en werd ze nog bekender van de televisie. Liefhebbers die graag eens een hapje gaan eten in het restaurant van Estée Strooker, kunnen overigens terecht bij ‘t Amusement in Arnhem. Ongetwijfeld zal vriend Luuk de Haan zeer regelmatig aanschuiven aldaar!