Sterren op TV
Luuk Bossers Idols

Auteur: Senna Reimink

Datum: 6 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 6 februari 2017

Luuk Bossers probeert het in Idols

Luuk Bossers probeert het in Idols. De knappe jonge zanger is met zijn vijftien jaar nog erg jong, maar dat weerhoudt hem er niet van om zijn talenten te tonen. In 2017 is de scholier uit Rijen te zien in Idols. Gewapend met zijn gitaar wil Bossers graag laten zien wat hij allemaal in petto heeft.

Wie is Luuk Bossers?

Luuk Bossers is vijftien jaar oud en voor het grootste gedeelte van de tijd woonachtig in Rijen. In het weekend is hij echter bij zijn vader in Bergen op Zoom. In het dagelijks leven gaat Luuk nog gewoon naar school, hij zit in havo 4 en werkt daarnaast ook nog eens als vakkenvuller in de supermarkt. Het liefst is hij eigenlijk met muziek bezig.

Hij zingt al zeven jaar, heeft al in verschillende producties meegedaan en schrijft ook zijn eigen nummers. In de toekomst hoopt hij nog eens een duet aan te mogen gaan met Waylon. “Ik vind zijn stem eigenlijk echt geweldig. Ik denk wel beste zanger van Nederland”, liet Bossers weten. De zanger begeleidt zichzelf overigens ook graag op de piano of zijn gitaar.

Luuk Bossers in Idols

Luuk Bossers koos er voor zijn auditie voor om het nummer Scars van James Bay te zingen. Daarmee gooide hij hoge ogen, om te beginnen bij Eva Simons. “Dit vind ik nou zo leuk. Dat je een jongen ziet die er dan uitziet als een idool en dan ook nog een hele eigen geluid heeft. Je deed echt hele coole dingen”, vertelde ze. Jamai Loman was het daarmee eens. “Wow, dit was wel echt jouw moment man, je was echt gewoon goed. Voor mij hoor je helemaal thuis in dit programma.”

Martijn Krabbé ziet het ook wel zitten in de nog zeer jonge Luuk Bossers. “Je was hartstikke goed man.” Ronald Molendijk had wel nog een tip voor Luuk. Hij vond het gitaarspel niet zo goed. “Voortaan de gitaar achterwege laten, dan kun je je meer focussen.” Alle vier de juryleden stuurden Luuk door naar de volgende ronde.

Luuk Bossers is te volgen via Instagram en Facebook.