Sterren op TV
Luis Morrison Love Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Luis Morrison ex-voetballer in Love Island

Luis Morrison doet mee aan Love Island. De ex-voetbalprof uit Londen is twintig jaar oud op het moment dat hij meedoet aan het programma. Daarmee is hij de jongste man die meedoet aan het programma. In Love Island draait het erom dat zes vrijgezelle mannen en zes vrijgezellen vrouwen er in zes weken tijd in Mallorca in slagen om de perfecte koppels te worden. Wat bij Luis al snel opvalt, is dat hij niet echt één vrouw trouw blijft.

Luis Morrison in Love Island

Luis Morrison is twintig jaar oud en een ex-voetbalprof uit Londen. Luis is van jongs af aan gewend om veel te voetballen en heeft dan ook een aardige voetbalcarrière achter de rug. “Vroeger speelde ik bij Arsenal, daarna Stevenage en daarna in Zweden. Dat was de beste tijd uit mijn leven.” Inmiddels houdt Luis zich echter met andere dingen bezig.

“Ik werk internationaal. Ik leid een luxeleventje. M’n vrienden en ik gaan naar de duurste clubs. Soms vliegen we even naar Dubai. Snelle auto’s, goede champagne, feesten met rocksterren, mooie meiden. Ik houd van vrouwen, maar ben al twee jaar single. Misschien vind ik op Love Island mijn Kim Kardashian.”

Luis Morrison en Cally Jane Beech

Luis Morrison blijkt op Love Island ook zeker zijn Kim Kardashian gevonden te hebben. In de loop van het programma komt Luis namelijk terecht bij Cally Jane Beech, met wie hij in 2017 een dochtertje heeft gekregen genaamd Vienna. Twee maanden na haar geboorte kwam echter het slechte nieuws dat de twee uit elkaar gingen.

Inmiddels is het echter weer helemaal aan tussen de twee. Luis deelt op zijn social media namelijk weer zeer regelmatig kiekjes van Cally Jane en zij doet precies hetzelfde.

Luis Morrison is te volgen via Instagram en Twitter.