Sterren op TV
Lucinda Schaefers Models in Paris

Auteur: Senna Reimink

Datum: 18 september 2017

Laatst Geüpdatet: 18 september 2017

Lucinda Schaefers in Models in Paris

Lucinda Schaefers is het laatste model dat aansluit bij Models in Paris. Het is de bedoeling dat de zes dames uit het programma in aanloop naar Fashion Week alles eraan gaan doen om opdrachten in de wacht te slepen. Vanuit een modellenhuis in Parijs krijgen ze de ideale gelegenheid om zoveel mogelijk klussen te grijpen. Met Models in Paris zien we dan ook het echte leven van de modellen.

Lucinda Schaefers in Models in Paris

Lucinda Schaefers is één van de dames in Models in Paris. De 23-jarige jongedame uit Montfoort is net terug van haar klussen in Australië, terwijl ze alweer aan de slag kan in Parijs. Het high fashion model werkt dan ook al over de hele wereld, maar wil ook in aanloop naar Fashion Week nog wat klusjes binnenhalen.

Met haar anderhalf jaar ervaring heeft ze wel al het één en ander in haar portfolio staan. “Ik heb wel bepaalde doelen al behaald, maar ik vind dat het nog wel beter kan. Ik zou nog wel een grote show voor Chanel of Dior of zo willen lopen”, zo gaf Lucinda te kennen.

Lucinda Schaefersop YouTube

Lucinda Schaefers is niet alleen één van de gezichten van Models in Paris. Ze is ook druk bezig met het opbouwen van een YouTube-carrière. Sinds bekend is dat ze meedoet aan het modellenprogramma op RTL5 uploadt ze regelmatig model vlogs op YouTube. Mogelijk heeft collega Famke Louise haar aangestoken om ook aan de slag te gaan met YouTube.

Lucinda is echter wel nog vrij nieuw met vloggen, dus ze moet het nog doen met minder dan honderd abonnees. Mocht ze haar modellencarrière verder uitbreiden, zal dat aantal ongetwijfeld gaan groeien.

Lucinda Schaefers is te volgen via Instagram en Facebook.

Alle modellen in Model in Paris: Beaudine | Kelly | Michelle | Silke | Famke