Sterren op TV
Luciënne Kenter moeder Dave en Dries Roelvink

Auteur: Senna Reimink

Datum: 4 april 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Luciënne Kenter is moeder Donny en Dave Roelvink

Luciënne Kenter is de moeder van Donny en Dave Roelvink. Ze was jarenlang getrouwd met Dries Roelvink, maar dat huwelijk hield uiteindelijk geen stand. De moeder van Donny en Dave houdt zich vaak op de achtergrond, maar in De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken zien we haar wel voorbij komen. Dolgraag vertelt ze het één en ander over haar zonen nu ze op het punt staan om hun eigen onderneming te beginnen.

Luciënne Kenter moeder Donny en Dave Roelvink

Luciënne Kenter is de moeder van Donny en Dave Roelvink. Ze was liefst 21 jaar getrouwd met Dries Roelvink, maar in 2009 werd er definitief een punt achter het huwelijk gezet. Alhoewel ze vier jaar daarvoor de liefde voor elkaar al kwijt waren geraakt, besloten ze voor Dave en Donny toch samen te blijven.

Totdat het in 2009 echt niet meer kon. In een interview vertelde Luciënne later dat ze eigenlijk in haar eentje alles voor de kinderen moest doen. Van het ophalen van school en het brengen naar een sportclub tot het naar bed brengen van de kinderen. Roelvink besloot daarop het huis te verlaten en nog geen jaar later vroeg hij Honoria al ten huwelijk.

Luciënne Kenter in De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken

Luciënne kenter, de moeder van Dave en Donny, kreeg een paar jaar terug de vraag of ze mee wilde doen aan de reality-serie De Roelvinkjes. “Dat heb ik gedaan omdat ik geloofde dat het goed zou zijn voor Dave, dat hij zo uit die negatieve spiraal zou komen”, vertelde Luciënne.

Ze heeft gezien hoe de opnames van het programma de nu populaire DJ hebben laten opbloeien. Ook voor de nieuwe reality-serie: De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken, is Luciënne weer van de partij. In die reeks gaan we zien hoe Donny en zijn oudere broer Dave een eigen club opstarten. Overdag moet het een healthy-plek zijn en in de avond vinden er feesten plaats.