Sterren op TV
Luciano, Marissa, Shay, Julian, Marvin en Tessa in Een Nacht Met Mijn Ex

Luciano, Marissa, Shay, Julian, Marvin en Tessa in Een Nacht Met Mijn Ex

Luciano en Marissa, Shay en Julian en Marvin en Tessa in Een Nacht Met Mijn Ex. Deze drie voormalige koppels waren in het verleden dolgelukkig met elkaar. De relaties hebben echter geen stand gehouden een in Een Nacht Met Mijn Ex willen ze erachter komen of er nog een toekomst is. Ze maken dan ook opnieuw een dag en een nacht met elkaar mee om vervolgens te besluiten of ze de relatie nieuw leven in willen blazen of dat het definitief klaar is voor de twee.

Luciano, Marissa, Shay, Julian, Marvin en Tessa in Een Nacht Met Mijn Ex

Luciano en Marissa doen mee aan Een Nacht Met Mijn Ex. De twee zijn inmiddels al een jaar uit elkaar nadat ze ook een jaar samen zijn geweest. Voor Marissa was het helemaal klaar toen Luciano ongevraagd geld van haar rekening haalde. In Een Nacht Met Mijn Ex wil Luciano erachter komen of hij misschien een nieuwe kans kan krijgen.

Julian wil een nieuwe poging wagen met Shay. De twee hebben samen een zoontje, maar toen Julian vreemdging, heeft Shay toch besloten de relatie te verbreken. Ze kon het niet verkroppen dat haar vriend vreemd was gegaan. In Een Nacht Met Mijn Ex gaan we zien of ze Julian een nieuwe kans wil geven. Ook Marvin en Tessa doen mee. De twee zijn al erg vaak uit elkaar geweest en willen, vooral voor hun kinderen, nu nog een poging wagen om weer samen te komen.

Meer info over dit nieuwe programma van BNNVARA.