Sterren op TV
Alles over Luca van Ex On The Beach Double Dutch

Alles over Luca van Ex On The Beach Double Dutch

Luca Ghiani, zoals ‘Luca’ voluit heet, is één van de castleden van seizoen 8 van ‘Ex On The Beach Double Dutch’. De andere castleden waren: Lynn Raymakers, Jennifer, Joao, Joyce, Nick, Tcheutche en stevie. De 23-jarige Luca ziet zichzelf als de ‘playboy uit Twente’. Dat hij uit Twente komt, is wel te horen aan zijn accent. Tijdens de reality-show was hij niet kieskeurig, Luca was er vooral voor de ‘lust’.

Inhoudsopgave

Zijn deelname aan Ex On The Beach Double Dutch

Luca Ghaini heeft meegedaan aan seizoen 8 van de reality-show. Omdat hij één van de castleden was, kwamen er exen van hem het strand oplopen. In alle afleveringen was hij populair bij de vrouwen. Romée en Giovanna proberen beide het hart van Luca te veroveren. 

In de aflevering gingen de meiden verschillende keren met elkaar op de vuist. Romée, wou absoluut niet dat Giovanna wat met Luca deed, toen ze dat wel deed, ontstond er ruzie. Er vielen rake klappen en de beveiliging moest meermaals ingrijpen.

Luca, was een van de smaakmakers van het seizoen. Tijdens het seizoen moest hij op ‘heldate’ met Giovanna. Ze sliepen op een terrein van een autosloper. In de oude auto waarin het stel slaapde, was de onderste deken erg nat, waardoor ze lastig in slaap vielen. Tijdens die nacht hebben Luca en Giovanna wel seks gehad. Toen ze terug waren in de villa, heeft Luca dit direct aan Romée vertelt. Direct daarna gingen Romée en Giovanna met elkaar op de vuist.

Luca’s exen: Ayleen & Romée

Voordat Luca meedeed met Ex On The Beach Double Dutch, had hij al seks gehad met Ayleen en Romée. Romée leek hem zelfs tijdens het seizoen leuk te vinden. ‘’Ze heeft zelf gezegd dat ze mij leuk vindt’’, zei Luca in een YouTube-video van Rummag. Of dit echt zo is, weten we niet, maar het heeft er wel alle schijn van. Ayleen en Luca kennen elkaar goed, omdat ze allebei uit Overijssel komen. Ze liepen elkaar meermaals tegen het lijf tijdens uitgaan.

Luca & Romée

Romée en Luca hebben elkaar leren kennen in Nederland. Hij vond haar direct een knap meisje. Romée’s vriendin zag hem in Cherso, waarna het stel meerdere dagen seks heeft gehad. Het was snel over, nadat Luca de hotelkamer van Romée uitkwam met een andere meid.

Het leven van Luca op de voet volgen? Volg hem dan op zijn Instagram-account.