Sterren op TV
Luc van Essen Lukas Vane House of Talent

Luc van Essen alias Lukas Vane in House of Talent

Luc van Essen, ook wel bekend onder zijn artiestennaam Lukas Vane, doet mee aan House of Talent. Luc is 22 jaar oud en woont in Amsterdam. Al zeven jaar is hij bezig om zijn carrière als DJ op te bouwen, maar sinds kort zet hij daar ook serieuze stappen in. Nu hij een plekje heeft in House of Talent krijgt Luc de ideale kans om aan zijn carrière te werken.

Luc van Essen in House of Talent

Luc van Essen werkt in House of Talent aan zijn carrière als DJ. Luc is 22 jaar oud en is eigenlijk al zeven jaar bezig met draaien. Een half jaar geleden nam dat serieuze vormen aan toen hij samen met een vriend een DJ-duo begon waardoor hij iedere donderdag, vrijdag en zaterdag in clubs mocht draaien door heel het land.

Nu wil hij het echter nog serieuzer aanpakken en heeft hij besloten zich in te schrijven voor House of Talent. In het huis krijgt hij net als zeven andere artiesten de kans om 24/7 aan zijn muziekcarrière te werken.

Lukas Vane als DJ

Lukas Vane heeft al aardig wat hoogtepunten gehad in zijn carrière. Zo stond hij al eens op het Sunrise Festival in België en was er tijdens de Entreeweek van de UvA een plekje in de Melkweg voor hem weggelegd. Desondanks heeft Luc het idee dat er nog veel meer uit zijn carrière te halen valt en dat wil hij bewijzen door nu met zijn eigen muziek aan de slag te gaan.

Als Luc even niet werkt aan zijn muziekcarrière, is hij graag aan het hockeyen of aan het fitnessen. Gelukkig kan hij dat laatste ook gewoon blijven doen binnen de muren van House of Talent, waar naast een studio zelfs de nodige faciliteiten zijn om de conditie op orde te houden.

Luc van Essen is te volgen via Instagram en Facebook.