Sterren op TV
Louis Anita Frank Petra Steenrijk, Straatarm

Louis en Anita ruilen met Frank en Petra in Steenrijk, Straatarm

Louis en Anita ruilen in aflevering 4 van Steenrijk, Straatarm met Frank en Petra. Louis en Anita hoeven zich over geld nooit zorgen te maken. De twee hebben in de afgelopen jaren altijd hard gewerkt en zitten er nu dan ook goed bij in een villa in Baarn. Voor Frank en Petra is dat een heel ander verhaal. In Steenrijk, Straatarm mogen de laatste twee een week lang in de villa van Louis en Anita wonen.

Louis en Anita Kinsbergen in Steenrijk, Straatarm

Louis en Anita Kinsbergen doen mee aan Steenrijk, Straatarm. De twee hebben het fantastisch voor elkaar en wonen in een villa in Baarn. Dat huis heeft het stel niet zomaar kunnen kopen. Louis studeerde in het verleden aan de Universiteit van Amsterdam en is onder meer de Co-Founder van Emexus Group B.V. Ook heeft Louis jarenlang gewerkt bij Uniliver als Software Development Manager en is hij nu de directeur van BrainGymmer. Het is dan ook duidelijk dat de familie Kinsbergen altijd hard heeft gewerkt om hun kostbare leven te kunnen financieren.

Frank en Petra ruilen van huis in Steenrijk, Straatarm

Frank en Petra zijn gelukkig met z’n tweeën, maar zitten er duidelijk minder goed voor dan Louis en Anita. In Steenrijk, Straatarm gaan we zien hoe de twee gezinnen een week lang in elkaars huis leven. Daarbij gebruiken ze elkaars budget. Frank en Petra zullen één week dus flink meer te besteden hebben dan ze gewend zijn, terwijl Louis en Anita Kinsbergen het moeten doen met een minimum inkomen. Weten de gezinnen het een week lang uit te houden met elkaars budget en in elkaars woonomgeving?

Eerdere deelnemers aan Steenrijk, Straatarm: Familie Azimi en Familie Rijkens | Bart-Willem van Huizum en Roos van Binsbergen en Sonja en Wilco Pureveen.