Sterren op TV
Dit is de nieuwe vriend van Lotte van Leeuwen

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 27 april 2023

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Dit is de nieuwe vriend van Lotte van Leeuwen

Wiro Booth van Stokkum is de nieuwe vriend van influencer Lotte van Leeuwen. De meeste zullen haar wel kennen van haar deelname aan Love Island.

De bloedmooie brunette heeft op haar Instagram-account méér dan 205.000 volgers. De oud-proftennisser deed ook mee aan SBS6-programma ‘Steenrijk Straatarm’. Wiro en Lotte bezochten op hun  eerste vakantie de Algarve. Ze gingen op vakantie naar het zonnige Portugal.

Wiro Booth van Stokkum is de vriend van Lotte Leeuw
© Instagram

Inhoudsopgave

Wiro Booth van Stokkum is de vriend van Lotte Leeuw

Wiro Booth is de vriend van Lotte Leeuw. Op hun Instagram-accounts maken ze dit wel duidelijk. Bijna elke week delen ze een foto samen. Inmiddels woont Wiro bij zijn huidige vriendin. Ze heeft een prachtig villa in het Gooi, dat was te zien tijdens de aflevering van ‘Steenrijk Straatarm’.

Hun eerste tripje naar Lissabon zit er inmiddels op. Wiro en Lotte zijn samen ook op de rode loper gespot. Ze lijken in ieder geval dolgelukkig met elkaar. In de zomervakantie gaan ze voor de tweede keer samen op vakantie.

Lotte deed mee aan Love Island
© Instagram

Lotte deed mee aan Love Island

Nadat Lotte van Leeuwen noodgedwongen moest stoppen met tennissen, deed ze mee aan ‘Love Island’. Hierdoor is ze ook bekend geworden bij het grote publiek.

De knappe Lotte was op zoek naar een nieuwe liefde, helaas heeft ze deze niet tijdens het programma gevonden. Nadat Love Island uitgezonden was, belandde ze in een depressie.

Er kwam heel veel op haar af, dat had ze uiteraard niet verwacht. Inmiddels gaat het hartstikke goed met Lotte, ze is dolgelukkig met haar vriend Wiro Booth.

Carrière als influencer 

Lotte Leeuw, werkt in het dagelijks leven als influencer. Ze staat bekend als fitfluener. Ze deed onder meer mee aan de marathon van Rotterdam.

Met een eindtijd van 3:15:35 heeft ze het knap gedaan. De prachtige twintiger werkt onder meer samen met ‘Stox Energy Socks’,  ‘Runners’ en ‘Myprotein Nederland’.

Met deze samenwerking verdient ze naar schatting zo’n 10.000 euro per maand.

Wiro Booth is eigenaar van Booth Media

Wiro Booth is eigenaar van Booth Media

De vriend van Lotte van Leeuwen werkt als foto- en videograaf. Met zijn eigen bedrijf ‘Booth Media’ helpt hij bedrijven met film en video. Wiro Booth, maakt ook regelmatig foto’s van zijn bloedmooie vriendin. De vriend van Lotte van Leeuwen werkt onder meer voor Gymshark.

Haar deelname aan Steenrijk Straatarm

Lotte van Leeuwen deed eind 2020 mee aan ‘Steenrijk Straatarm’. Ze vertelde dat ze één keer in de 9 dagen naar de kapper gaat. Ze kocht in 2020 een riante villa in het Gooi. De moeder van Lotte woont ook in Blaricum. Ze gaat minimaal 1 keer per week uit eten, ook gaat ze regelmatig lunchen. Dat doet ze nu met haar vriend Wiro.