Sterren op TV
Lotta Klemming, de vriendin van Sander Schimmelpennick

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 16 juli 2023

Laatst Geüpdatet: 15 juli 2023

Lotta Klemming, de vriendin van Sander Schimmelpennick

Lotta Klemming is de 33-jarige Zweedse vriendin van ondernemer en presentator Sander Schimmelpenninck. De bloedmooie Lotta woont in het prachtige Zweden.

Ook Sander is het grootste deel van het jaar in Zweden te vinden. Het stel ontmoette elkaar voor het eerst toen Lotta nog bij H&M werkte.

Tijdens het openen van meerdere winkels leerde ze Sander kennen. Al snel kregen de twee een relatie. Dit alles speelde af in 2015.

Sander en Lotta ontmoetten elkaar in Kaapstad en het was direct raak.

Lotta Klemming - 33 jaar oud - vriendin van Sander Schimmelpennick - Zweedse
© Instagram @klemmingsostron

Inhoudsopgave

Wie is Lotta Klemming?

Lotta Klemming, is een 33-jarige vrouw die geboren en getogen is in Zweden. Ze runt samen met haar familie een oesters bedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vangen van Oesters, dat doen ze al jaren met veel succes.

Als kind werkte ze altijd voor het familiebedrijf, toch besloot ze te gaan studeren. Hierdoor kwam ze uiteindelijk bij H&M terecht. 

De kledingbranche bleek toch niet wat te zijn voor dit prachtige model. Wat ze nu doet? Ze gaat haar passie achterna en vist weer op Oesters.

Doordat ze letterlijk ‘vist’ is ze het grootste deel van het jaar op zee. Op dit moment doet Lotta Klemming het rustiger aan, ze is namelijk zwanger.

De 33-jarige vrouw schreef al een boek genaamd ‘Vildplockade ostron’. Hierin vertelde ze alles over het familiebedrijf, wat het jaarlijks oplevert en hoe druk de familie het hele jaar bezig is.

Voor oester liefhebbers is het een interessant boek om te lezen.

Relatie met Sander Schimmelpenninck 
© Instagram @sanderschimmelpenninck

Relatie met Sander Schimmelpenninck 

Sander en Lotta kennen elkaar sinds 2015, kort nadat ze elkaar ontmoetten, kregen ze een relatie. De prachtige vriendin van Sander is meermaals in zijn grachtenpand in Amsterdam geweest. Ze zijn al verschillende keren samen gespot.

Lotta Klemming is zwanger
© Instagram @klemmingsostron

Lotta Klemming is zwanger

Lotta Klemming, de partner van Sander is in verwachting van hun eerste kindje. Hij maakte op Instagram bekend dat zijn vriendin zwanger was van hem. Eind 2023 zal hun eerste kind geboren worden.

Een mooie kinderwagen kunnen ze wel betalen, Sander heeft een enorm vermogen.

Prachtige Zweedse dame

Dat Lotta er fantastisch uitziet, is inmiddels wel duidelijk. Haar prachtige uiterlijk in combinatie met haar beroep, zorgt voor veel media-aandacht.

En dat snappen we wel. Welke bloedmooie  vrouw wil op oesters vissen? Dat zien we Monica Geuze, Chantal Janzen of Wendy van Dijk nog niet doet.

De vriendin van Sander Schimmelpenninck doet het wel, en met alle plezier.

Haar leeftijd

De vriendin van Sander Schimmelpenninck  is 33 jaar oud. Ze groeide met haar broer en twee zussen op in een kleine kustplaats in Zweden. In één van de minst bevolkte delen van Europa is Lotta geboren. 

Al op jonge leeftijd moest ze samen met haar broer en zussen werken in het bedrijf van haar ouders. Ze werkt er nog steeds met veel plezier.

Lotta Klemming, de vriendin van Sander Schimmelpennick werkt als oestervisser
© Instagram @klemmingsostron

Bijzondere beroep

De bloedmooie Lotta werkt als oestervisser. Het is sowieso een apart beroep, je hoort het niet elke dag. Zeker niet, voor een vrouw die er zo uitziet.

Haar Instagram-account

Het privé-account van Lotta op Instagram staat op ‘privé’. Het Instagram-account van haar bedrijf is wel te volgen. Hier vind je meer dan genoeg foto’s van de prachtige vriendin van Sander Schimmelpenninck.

Hoe oud is Lotta Klemming?

De Zweedse vriendin van Sander Schimmelpenninck is 33 jaar oud.

Heeft Lotta Klemming een boek geschreven?

Ja, Lotta Klemming heeft haar eigen boek geschreven. Het boek heet ‘Vildplockade ostron’ waarin Lotta alles vertelt over de familiebusiness. 

Staat Lotta in de Financial Times?

Ja, er staat een artikel online over Lotta op de website van de Financial Times. Dat artikel kun je hier lezen.