Sterren op TV
Lori Harvey vriendin Memphis Depay

Lori Harvey is de vriendin van Memphis Depay

Lori Harvey is de vriendin van Memphis Depay. Memphis en Lori gaan al een tijdje met elkaar en zijn nu ook verloofd. Het wachten is dan ook op het moment dat Lori mevrouw Depay wordt.

Memphis Depay is helemaal gelukkig met Lori Harvey

Depay heeft sportief gezien een moeilijke tijd achter de rug. Bij PSV verdiende hij een transfer naar het grote Manchester United, maar daar ging het mis. De vleugelspits belandde op de bank en mocht eigenlijk alleen nog maar ballen bij het tweede. Inmiddels staat hij onder contract bij het Franse Olympique Lyon en daar gaat het al een heel stuk beter. Ook in de liefde is Memphis bijzonder gelukkig: sinds kort is hij verloofd met Lori Harvey.

Depay is behoorlijk beroemd in de voetbalwereld, maar de vader van Lori is eigenlijk nog wel een stuk bekender. Steve Harvey is al sinds 1985 werkzaam als komediant en presentator in de Amerikaanse televisiewereld en is volgens diverse bronnen 120 miljoen dollar waard.

De televisiepersoonlijkheid is overigens wel te spreken over de relatie tussen zijn dochter en Memphis. Nadat bekend werd dat de twee verloofd zijn, gaf Steve gelijk zijn goedkeuring. Hij feliciteerde het stel zelfs via social media. Steve schreef: “Marjorie en ik zijn trots de verloving te mogen aankondigen van onze jongste dochter Lori met Memphis Depay. Deze jongeman is een goede! Gefeliciteerd.”

Memphis Depay wil een groot gezin stichten met vriendin Lori

Het is onduidelijk of Harvey ook daadwerkelijk een baan heeft, maar ze is in ieder geval een socialite (en soms is ze op de runway te vinden; modellenwerk). Op Instagram heeft ze meer dan 100.000 volgers, die elke dag weer kunnen genieten van haar foto’s. Ook vriend Memphis Depay komt vaak voor op die plaatjes. Het lijkt erop dat de twee samen een ontzettend gelukkig leven leiden. Mogelijk wordt het binnenkort tijd voor kinderen … De voetballer heeft immers al een paar keer gezegd dat hij een groot gezin wil stichten, in allerlei interviews.

Lori Harvey kun je volgen via Instagram, Facebook en Twitter.