Sterren op TV
Lonnie en Giacomo in Grenzeloos Verliefd

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 december 2017

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Lonnie voor Giacomo in Grenzeloos Verliefd naar Milaan

Lonnie vertrekt voor Giacomo in Grenzeloos Verliefd naar het Italiaanse Milaan. Ze is bereid om alles in Nederland achter zich te laten om samen te kunnen zijn met de liefde voor haar leven in Italië. Lonnie laat echter wel héél veel achter zich. Ze verkoopt zelfs haar geliefde paard voordat ze de overstap naar Milaan maakt. En dat terwijl ze niet eens Italiaans spreekt.

Lonnie voor Giacomo in Grenzeloos Verliefd

Lonnie laat voor haar geliefde Giacomo alles achter zich in Grenzeloos Verliefd. Lonnie is dol op haar paard, maar zelfs die wordt verkocht voordat ze de overstap maakt naar Italië . De 38-jarige jongedame is écht bereid om alles achter zich te laten om de overstap te kunnen maken. Zo heeft ze haar baan al opgezegd en is haar huurcontract al beëindigd. Ook haar vrienden en familie zijn op de hoogte van het feit dat ze Nederland definitief inruilt voor het Italiaanse Milaan.

Geheel vlekkeloos zullen haar eerste maanden in Milaan echter niet verlopen. Zo spreekt Lonnie bijna geen Italiaans, heeft ze geen baan in Milaan en nog geen vrienden in de stad. Ook gaat ze nu voor het eerst langer dan twee en een halve week samen zijn met Giacomo. In Grenzeloos Verliefd gaan we zien hoe dat de twee verloopt.

Hoe is het nu met Lonnie en Giacomo?

Hoe is het nu met Lonnie en Giacomo uit Grenzeloos Verliefd? Lonnie en Giacomo zijn nog steeds samen. De twee plaatsen op social media dolgraag kiekjes van elkaar in Italië. Lonnie is er inmiddels ook over uit wat ze wil doen om in Milaan aan haar geld te komen.

Ze is haar eigen bedrijf begonnen onder de naam Lonnie Holders waarin ze wil helpen met marketing communication strategies. Voorheen was Lonnie werkzaam als marketing & communication manager aan de Hogeschool Saxion in Enschede. Ook is ze druk bezig met het leren van de Italiaanse taal.

De afgelopen weken in Grenzeloos Verliefd:
Marlou voor Chandler naar Amerika
Maxime en Armando naar Indonesië
➡ Claudie en Jack naar Laos
Floor en Eugene naar Zuid-Afrika
Larissa en Andreas naar Noorwegen
Jamilla en Mauricio in Colombia
Laura en Rudolf op Aruba
Niels en Paulina in Mexico
Wilma en Jase in Houston, Verenigde Staten