Sterren op TV
London Loy Dance Dance Dance Miljuschka Witzenhausen

London Loy kok in Dance Dance Dance

London Loy is te zien in Dance Dance Dance. London is bekend geworden als kok en vormt in Dance Dance Dance dan ook niet geheel verrassend een team met zijn kookbuddy Miljuschka Witzenhausen. De twee kwamen elkaar een aantal jaar geleden ook tegen in Topchef Academy, waar de professionaliteit van Miljuschka weleens in twijfel werd getrokken.

London Loy in Dance Dance Dance

London Loy doet mee aan Dance Dance Dance. Samen met Miljuschka Witzenhausen is London een koppel in het dansprogramma. London en Miljuschka zijn het gewend om de strijd met anderen aan te gaan. De twee waren tenslotte al regelmatig samen te zien in de Food Truck Challenge van 24Kitchen waar ze het opnamen tegen andere chefs op foodtruckfestivals. Nu staan ze voor een volgende strijd: De strijd om de titel in Dance Dance Dance.

Om in Dance Dance Dance goed voor de dag te komen, hebben London Loy en Miljuschka Witzenhausen elkaar erg vaak moeten zien. Alleen door veel samen te oefenen wordt het tenslotte mogelijk om goede prestaties neer te zetten. In Dance Dance Dance komen we erachter hoever de twee het schoppen als ze beoordeeld worden op hun dansvermogen.

London Loy kok in Topchef Academy

London Loy was eerder als kok te zien in Topchef Academy. Daar streed hij samen met andere kandidaten om de titel Topchef Academy. Opmerkelijk genoeg was juist Miljuschka Witzenhausen, de goede kookvriendin van London, één van de juryleden daar. Zo nu en dan werd haar op social media dan ook verweten dat ze London voortrok. Hij ging er uiteindelijk echter niet met de hoofdprijs vandoor, maar kwam wel ver in het programma.

Ook was London Loy al meerdere keren te zien bij 24Kitchen. Al van jongs af aan is hij bezig met koken en dat hij uiteindelijk voor een koksopleiding koos, was dan ook niet heel verrassend. Inmiddels heeft hij al meer dan twintig jaar ervaring in de keuken en is hij nog altijd graag bezig met eten maken.

London Loy is te volgen via Instagram en Facebook.

Een bericht gedeeld door LONDON LOY (@londonloy) op

Een bericht gedeeld door LONDON LOY (@londonloy) op